Surpriză plăcută / Știința Bacău – Tricolorul Ploiești 3:1 (-22, 18, 21, 15)


După ce, la finalul sezonului regulat, Știința Bacău a terminat pe un dezamăgitor loc 6, voleibaliștii băcăuani au izbutit marți să câștige în primul meci din play-off pe terenul celor de la Tricolorul Ploiești. Pentru ca acea victorie să nu fi fost în zadar, băcăuanii aveau nevoie de victorie și în manșa a doua, disputată pe teren propriu. Știința, având în Andrei Sărăcuțu și Roberto Lazăr cei mai buni jucători, a reușit o nouă victorie în fața ploieștenilor, calificându-se în faza a doua a play-off-ului.

După un prim set adjudecat de oaspeți, băcăuanii și-au revenit în cel de-al doilea egalând situația, după care au câștigat și parțialul al treilea cu un mic ajutor din partea arbitrilor. În setul al patrulea, jucătorilor echipei gazdă le-a ieșit aproape tot, în timp ce oaspeții s-au prăbușit, iar Știința Bacău a furnizat surpriza primei faze din play-off. După toate probabilitățile, în faza a doua a play-off-ului, echipa băcăuană va juca împotriva formației CSM Suceava.

ȘTIINȚA: Daniel Martin (4p), Andrei Gal (10), Dan Bitire (4), Andrei Sărăcuțu (19), Laurențiu Marciu (13), Roberto Lazăr (18), Andrei Ursache – libero. A mai jucat Dan Florea (1).

TRICOLORUL: Andrei Ioan (2p), Răzvan Popa (4), Mihai Adam (7), Liviu Cristudor (18), Mădălin Marinescu (10), Mihai Lazăr (14), Daniel Marinescu – libero. Au mai jucat Victor Dârvărescu (2) și Bogdan Mehedințeanu.

Un comentariu la „Surpriză plăcută / Știința Bacău – Tricolorul Ploiești 3:1 (-22, 18, 21, 15)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.