Kim Staelens: ”În finală ne vom lupta și vom da tot ce-avem mai bun”


După o fructuoasă campanie de transferuri în vara trecută, Florin Grapă a dat lovitura la începutul lui 2013 prin aducerea coordonatoarei olandeze Kim Staelens, una din jucătoarele determinante în semifinala cu echipa campioană. Iată impresiile jucătoarei Științei după partidele cu Tomis Constanța.

Rep.: Cum ai descrie meciurile cu Tomis Constanța ?

Kim Staelens: Au fost foarte interesante, ambele echipe au avut șansele lor iar vineri noi am avut un set secund foarte dificil din cauza unor greșeli. Consider că au fost meciuri frumoase, iar noi am arătat că putem juca foarte bine.

Rep.: Te așteptai să câștigați după 4 meciuri ?

K.S.: Sincer, nu știam la ce să mă aștept. Am sperat că, dacă vom câștiga măcar un joc la Constanța, vom încheia semifinala aici, pe teren propriu.

Rep.: Ce anume crezi că a făcut diferența în cele două meciuri disputate la Bacău ?

K.S.: Cred că noi am servit foarte bine în primul meci și nu le-am lăsat să joace pe adversarele noastre. La începutul celui de-al doilea meci, n-am mai servit atât de bine și le-am oferit ocazia să-și facă jocul. Diferența a făcut-o și publicul de aici, foarte frumos și foarte agresiv, de partea noastră desigur, e plăcut să joci în Bacău.

Rep.: Ce părere ai despre Dinamo, viitoarea voastră adversară ?

K.S.: Am jucat doar o dată împotriva lor, deci nu le știu foarte bine, dar sunt sigură că vor fi meciuri foarte frumoase în care sper să dăm tot ce avem mai bun și să ne așteptăm la ce e mai bun.

Rep.: Așadar, iubitorii de volei băcăuani au motive să fie optimiști în privința finalei ?

K.S.: Sigur, de ce nu ? Pornim cu șanse egale, iar noi vom merge să ne luptăm și jucăm cât mai bine în partidele cu Dinamo.

2 comentarii la „Kim Staelens: ”În finală ne vom lupta și vom da tot ce-avem mai bun””

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.