Moineștiul a învins din nou pe Sport Club Bacău


După ce, în tur, pe ”Letea”, CSM Moinești i-a stricat debutul lui Marius Baciu pe banca Sport Clubului, echipa pregătită de Sorin Trofin a învins vineri din nou liderul seriei. Gazdele au deschis scorul prin Chelariu, în minutul 11, la o eroare a portarului Savu și l-au majorat în minutul 74 prin Darie. La 2-0, moineștenii au avut doi jucători eliminați, dar echipa băcăuană n-a reușit să înscrie decât o dată, prin Costin, în minutul 81. Pe final, Adăscăliței și Predoiu au ratat singuri cu portarul, iar echipa pregătită de Marius Baciu a înregistrat prima înfrângere a anului.

După demisia lui Ștefan Apostol, Aerostar Bacău a reușit o victorie la limită pe teren propriu, în fața celor de la Sporting Suceava, prin golul reușit de Sârbu. În celelalte meciuri ale etapei a XVII-a, FCM Dorohoi – Oțelul II Galați 4-1, Kosarom Pașcani – Young Stars Panciu 3-0 (oaspeții s-au retras din campionat), iar Știința Miroslava – Ceahlăul II se joacă sâmbătă. Bucovina Rădăuți și Petrotub Roman au stat.

Sport Club Bacău conduce în clasament cu 32 de puncte, urmată de CSM Moinești, 28 de puncte și FCM Dorohoi, 26 de puncte.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.