Handbal masculin, Cupa EHF / Un arbitraj care a enervat pe toată lumea


Kosovarii Afrim Azemi și Eshref Beqiri au prestat duminică seara unul din cele mai slabe arbitraje de cupă europeană văzute la Bacău. Cei doi i-au ”surclasat” la acest capitol până și pe grecii Athanasios Chaskis și Dimitrios Tsakonas, care făcuseră praf dubla cu Maccabi Rishon Lezion. Azemi și Beqiri au arătat că nu prea cunosc noțiuni ca fault în atac, apărare în semicerc sau joc pasiv, aducând la disperare ambele combatante.
Cel mai oripilat de arbitrajul kosovarilor a fost antrenorul secund al lui Beșiktaș, Ilker Senturk, care a fost la un pas să intre în teren, fiind potolit cu greu de cei de pe banca oaspeților. Singura parte bună a arbitrajului a fost aceea că greșelile n-au fost cu tendință, ci pur și simplu atât pot cei doi kosovari.

La capitolul gafe a punctat și un oficial al gazdelor (I. Ciobanu), care a decis începerea prezentării echipelor mult prea devreme, deși făcuse exact aceeași greșeală și la jocul cu Nantes. Consecința a fost că jucătorii celor două echipe au fost obligați să stea în joc de glezne circa 8 minute, până la ora oficială de începere a jocului.

12 comentarii la „Handbal masculin, Cupa EHF / Un arbitraj care a enervat pe toată lumea”

  1. oficialul asta al gazdelor ciobanu ar putea sa si dea demisia e depasit de situatie

  2. domul ciobanu impreuna cu domnul apostol ar trebui sa isi dea demisia !

  3. ciobanu e degeaba … mai bine s-ar cauta un manager adevarat care stie cu ce se mananca treburile organizatorice, marketingul si relatia cu suporterii …

  4. Un om mic care se pierde printre mari jucatori. La ce sa te astepti de la cineva care nu a facut nimic (ce realizari a facut pe plan profesional?) niciodata . Noroc cu rudele si prietenii. Stie cineva cum a ajuns la Stiinta??? Va spun eu: Prin promovare de incompetenta!

  5. Acest site este pentru barfe sau pentru inforn\matii sportive?
    Apelati la CANCAN.
    Conducatorii unor echipe muncesc in special pentru echipa si pentru clubul pe care il reprezinta.Nu pot satisface pretentiile ridicole ale tuturor.
    Cat de „mari”sunte-ti voi ce improscati cu noroi numele celor care au dovedit ca au facut ceva .Va ascunde-ti in spatele unor e-mailuri anonime.

    1. sunteti, ascundeti nu sunte-ti si ascunde-ti …. 2 minute eliminare ia loc pe banca langa ciobanu

  6. As dori daca poate cineva sa-mi raspunda. Ce s-a intamplat de sunt aceste nemultumiri? Am vazut si eu meciul si ma intereseaza rezultatul si spectacolul handbalistic

  7. Observatia facuta de dl. reporter mi se pare foarte pertinenta. Nu este normal ca jucatorii sa stea minute in sir uitandu-se spre masa oficialilor ca sa vada cand incepe meciul. In acest mod este afectata concentrarea acestora.
    Bine ar fi ca aceste observatii sa aiba un ecou – cei care trebuie sa auda sa ia masurile adecvate.
    Au mai fost ridicate pe acest site si alte probleme (marketingul clubului – vanzarea unor tricouri, actualizarea site-ului oficial al echipei, etc.) si vad ca lucrurile incep sa se miste (site-ul echipei este actualizat).
    Din punctul meu de vedere acest site este sursa cea mai importanta de stiri privind evenimentele sportive din Bacau.
    Pacat ca au ajuns sa critice acest site persoane pentru care gramatica limbii romane este o mare enigma.

  8. Suporteri Stiinta fanatici cautam conducere club ! Apostol si Ciobanu. Demisia.Demisia si credeti.ma Ca Am n argumente.sa plece domnilor .incompetenti…..la greu suntem suporteri iar la bine numai ei sunt in Fata……gata Cu umilinta….Demisia .

  9. Bine spus de Ionut.Acest site este sursa cea mai importatnta de stiri privind evenimente doar sportive.Aici era vorba de arbitraj.De acord ca arbitrii au fost depasiti .

  10. Oprim aici comentariile la acest material, fiindcă lucrurile degenerează. Pentru cei care nu au înțeles, ori nu vor să înțeleagă, subiectul articolului e legat de un arbitraj foarte slab și de o gafă organizatorică pe care au văzut-o mii de oameni. Punct.

Comentariile sunt închise.