Thriller cu happy-end pentru gazde / Volei Alba Blaj – Știința Bacău 3:2 (-23, -20, 25, 20, 12)


Voleibalistele de la Știința Bacău au contabilizat cea de-a cincea înfrângere din retur și se pare că gruparea băcăuană va intra în play-off de pe locul 3. Iar dacă pe 16 ianuarie, în cupă, gazdele conduceau cu 2-0 pentru a pierde în tie-break, sâmbătă seara s-a întors roata. Știința și-a adjudecat primele două seturi, a condus cu 14-12 în setul al treilea, după care meciul și-a schimbat cursul. Gazdele au punctat de 4 ori consecutiv, preluând conducerea, având apoi 5 mingi de set la 24-19. Știința a egalat la 24 pe serviciul Sabinei Miclea-Grigoruță, dar ardelencele s-au impus în prelungiri cu 27-25. Vicecampioana a condus în setul IV cu 13-9, după care gazdele au întors, au dus meciul în tie-break, unde Știința a condus cu 8-7, dar a cedat cu 12-15.

”Am jucat mai bine, având în vedere condițiile date. Sunt mulțumit de fete, am avut 2-0 la seturi și n-am fost departe de a câștiga cu 3-0. E vina mea fiindcă n-am câștigat, deoarece fetele au jucat ce le-am cerut”, ne-a spus antrenorul băcăuan Florin Grapă.

Volei Alba Blaj: Andreea Niţulescu, Adriana Dudnic, Bojana Stojkovic, Irina Alexandru, Marija Sandic, Vali Rusu, Laura Mastahac (libero). Au mai jucat: Alice Kapelovies, Melinda Dobeş, Josefina Fernandez. Antrenor: Marius Macarie.

Știința Bacău: Kim Staelens, Alexandra Sobo, Emilce Sosa, Denisa Rogojinaru, Crina Bălțatu, Mihaela Herlea, Lucia Gaido – libero. Au mai jucat: Sabina Miclea-Grigoruță, Roxana Iosef și Ramona Breban. Antrenor: Florin Grapă.

FOTO: DRAGOȘ BASARABA (ziarul ”UNIREA” – Alba Iulia)

Un comentariu la „Thriller cu happy-end pentru gazde / Volei Alba Blaj – Știința Bacău 3:2 (-23, -20, 25, 20, 12)”

  1. Deja tine de paranormal.
    O echipa care a terminat turul pe primul loc, fara nici o infrangere, pierde joc dupa joc, acumuleaza mai multe infrangeri decat avea in tot campionatul, anii trecuti.
    Parca e prea de tot.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.