Avancronică / Știința MD Bacău – Beșiktaș Istanbul (duminică, ora 20.00)


Știința Municipal Dedeman Bacău și Beșiktaș Istanbul se vor lupta duminică seara pentru a obține primele puncte din rupa D a Cupei EHF. Calculele hârtiei o indică drept favorită clară pe Știința, echipa turcă nemaiobținând o victorie în deplasare din septembrie 2005, când au învins la Buzău pe Dinamo București cu 36-35 în preliminariile Champions League. Interesant e că din echipa bucureșteană de atunci (care învinsese în tur la Istanbul cu 41-34) făceau parte, printre alții, regretatul Marian Cozma, Gabriel Armanu, Bogdan Voica și Sorin Bârză. Și mai interesant e faptul că, trei dintre jucătorii lui Beșiktaș care câștigau cu Dinamo acum mai bine de 7 ani, fac parte și acum din lotul echipei turce: Valeri Parshkov (37 de ani), Bulent Erkol (35 de ani) și Oguzhan Büyük (35 de ani). De altfel, jumătate din handbaliștii celor de la Beșiktaș sunt trecuți de 30 de ani. Turcii au aterizat sâmbătă la prânz la Iași și au ajuns în Bacău în cursul după-amiezii.

Știința vine după reconfortantul succes cu HC Odorhei, în care defensiva a făcut o repetiție foarte bună înainte de duelul cu puternicul pivot turc Tolga Özbahar (1.98 m, 120 kg.), indicat de Vlad Caba drept pericolul nr. 1. UPDATE: Din fericire, gruparea băcăuană va conta și pe serviciile unuia dintre cei mai buni apărători ai săi, Costel Manea, care a primit direct cartonașul roșu sâmbăta trecută, la Magdeburg. Sâmbătă seara, EHF a transmis clubului băcăuan că Manea nu este suspendat!

Partida Știința Municipal Dedeman Bacău – Beșiktaș Istanbul va fi condusă de doi arbitri din Kosovo, Afrim Azemi și Eshref Beqiri, care vor fi supervizați de delegatul EHF Panagiotis Antonopoulos (Grecia).

4 comentarii la „Avancronică / Știința MD Bacău – Beșiktaș Istanbul (duminică, ora 20.00)”

  1. O modalitate mizerabila de a distribui invitatiile….adica noi oamenii care venim meci de meci de ani de zile si PLATIM BILET,acu la meciurile importante suntem trimisi la mama draqu in sala si pe locurile noastre in fata stau gulerele albe de la primarie !
    parca si Seche avea mai mult respect fata de lume….

  2. Asa este, subscriu la cele spuse mai sus.
    Ne spune si noua cineva unde si cand se pot lua bilete?
    Poate un afis la Sala?

  3. Organizare ZERO. De fapt asa manager asa organizare. Invatat cu plocoane (de cand era arbitru) si slugarnic (de cand e manager). Fara coloana vertebrala si fara curaj sa ia o decizie. Pacat ca echipa are rezultate iar el traieste de pe urma plonjoanelor lui Dospinescu sau Bondar , dupa golurile fantastice ale lui Ghita sau dupa felul cum se daruieste Rotaru. Apostole pune sluga la treaba.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.