Cu trei zile înainte de meciul de la Bacău, HBC Nantes a remizat cu Chambéry


Francezii de la Nantes au avut parte de o repetiție puternică înaintea meciului de duminică de la Bacău. Cu un Entrerrios într-o formă de zile mari (11 goluri), adversarii Științei au smuls un egal prețios pe terenul ocupantei locului trei din prima ligă franceză. Nantes a fost la timonă pe tot parcursul primului mitan și doar prestația excelentă a portarului celor de la Chambéry, Cyril Dumoulin, a împiedicat o eventuală distanțare a adversarilor pe tabela de marcaj. Și dacă în minutul 23 Nantes a înregistrat cel mai mare avantaj (12-9), la pauză ei s-au văzut conduși de gazde, scor 14-15.
În cea de-a doua repriză, cei de la Chambéry au preluat inițiativa, conducând cu 25-22 (’51). De partea cealaltă, armele celor de la Nantes au fost tirurile lui Entrerrios și evoluția uriașului pivot Fernandez (2,06 m, 119 kg.), care a obținut numeroase aruncări de la șapte metri. Iar când toată lumea se aștepta ca Chambéry să câștige disputa, o paradă a nantezului Siffert le-a permis un ultim contraatac coechipierilor săi. Nyateu a fost faultat pe contraatac, s-a dictat eliminare și aruncare de la șapte metri pentru oaspeți, ce a fost transformată de Sayad. Cotidianul francez L’Equipe a afirmat în cronica meciului că ”Nantes e o echipă solidă care, condusă de un Entrerrios exemplar, a obținut o remiză meritată pe terenul ocupantei locului trei.”
HBC Nantes a evoluat joi seară în următoarea formula : Siffert 5 intervenții, Salmon 5 – Entrerrios 11, Sayad 4, Rivera 3, Maqueda 3, De La Breteche 3, Borja Fernandez 2, Dole 2, Jonsson 1, Feliho 1, Nyateu, Skatar. Antrenor : Thierry Anti.
Echipa franceză va ateriza la București cu o cursă de linie sâmbătă, în jurul orei 14.15, urmând să ajungă în Bacău în cursul serii.

Un comentariu la „Cu trei zile înainte de meciul de la Bacău, HBC Nantes a remizat cu Chambéry”

  1. va fi un meci f greu, campionatul francez nu se compara cu cel de la noi,iar valoarea lor e net superioara, dar noi toti cei care vom fi in sala sporturilor prezenti la meci sa incurajam echipa ne dorim din partea lor atitudine, determinare, un spectacol handbalistic frumos…si daca va fi si rezultatul favorabil…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.