Pierdură un set / SCMU Craiova – Știința Bacău 1:3 (-9, -23, 21, -18)


Vicecampioana României la volei feminin și-a îndeplinit obiectivul pe care și-l propusese înainte de partida din Bănie, adică o victorie de 3 puncte. Fără accidentata Mihaela Herlea și cu olandeza Kim Staelens titulară pe postul de coordonatoare, Știința și-a adjudecat primul set de o manieră categorică și se părea că elevele lui Florin Grapă vor defila. N-a fost însă să fie chiar atât de simplu. Băcăuanele au făcut 2-0 la seturi nu fără emoții, după care a urmat un set III în care numeroasele greșeli la preluare, dar și lipsa de inspirație a Sabinei Miclea le-au reintrodus pe gazde în joc. Din fericire, vicecampioanele și-au revenit în setul al IV-lea și grație unui serviciu foarte bun au obținut o victorie de 3 puncte.
”Am făcut un meci modest, dar e bine că am câștigat 3 puncte. Dacă se pune problema să jucăm așa în continuare, nu vom avea nicio șansă să câștigăm campionatul, dar eu sunt convins că lucrurile se vor remedia”, ne-a declarat antrenorul Florin Grapă.

SCMU Craiova: Galan, Vîlcu, Ilina, Bobi, Buz, Pereyra, Pristavu – libero. Au mai jucat: Postea, Udubașa și Matei. Antrenor: Mircea Dudaș.

Știința Bacău: Staelens, Kamenova, Rogojinaru, Iosef, Sobo, Sosa, Gaido – libero. Au mai jucat Miclea-Grigoruță și Breban.

În etapa viitoare, Știința va juca marți, la Sibiu, cu CSM din localitate.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.