Știința MD Bacău i-a luat pe Mihai Bujor și Vladimir Carali


Vicecampioana României la handbal masculin a înregimentat doi jucători de la divizionara secundă CSM Bacău. Centrul Mihai Bujor și pivotul Vladimir Carali vor face parte din lotul Științei Municipal Dedeman Bacău pentru returul de campionat care va începe peste două săptămâni. Până atunci, oficialii băcăuani negociază cu un centru și cu un inter dreapta, fiindcă februarie și martie vor fi două luni de foc.
În ceea ce privește partidele de verificare, echipa băcăuană se deplasează sâmbătă dimineață la Suceava, unde va juca împotriva celor de la CSU de la ora 11. La jumătatea săptămânii viitoare, Știința și-a propus un amical pe teren propriu, probabil cu HC Vaslui, pentru ca, în perioada 25-27 ianuarie, să participe la Cupa Ligii Profesioniste de Handbal.

5 comentarii la „Știința MD Bacău i-a luat pe Mihai Bujor și Vladimir Carali”

    1. Cred ca esti ironic.ce sansa crezi tu ca au? ii ingroapa ! cate minute crezi tu ca va juca carali in retur ???? crezi tu ca are el potential sa joace in fata lui novanc sau dragos ? situatie identica la Mihai…vor lustrui cateva luni banca de rezerve,de bine de rau acolo jucau meci de meci…..

  1. Cred ca suntem pe o pista gresita daca noi analizam ce vor face jucatorii transferati de la liga 2 la Liga Nationala. E meritul lor ca au fost promovati. Stiinta in vara avea obiectiv LOCUL 1, cu asa transferuri…ma scuzati. Nu aveam nevoie de nimeni de la CSM Bucuresti, Cluj (macar sa vb de juc ce au jucat in liga 1 in acest sezon). Se cauta centru la Stiinta ??? Oare Rotaru nu mai face fata??? Problema este :Cum s-a gandit sau cum se gandeste in politica de transferuri. Ne batem la titlu sau ramanem o echipa de primii 5 asa cum am fost in toti anii de cand s-a promovat.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.