Cupa LPH la handbal masculin / CSM București a declarat forfait, Dinamo i-a luat locul


Cu mai bine de o săptămână înainte de debut, Cupa Ligii Profesioniste de Handbal și-a modificat programul. Din cauza gravelor probleme financiare cu care se confruntă, formația CSM București a anunțat joi că renunță să mai participe la competiție, dat fiind faptul că s-ar putea să nu mai aibă jucători. În locul acesteia, alături de Știința Bacău, HC Odorhei și Potaissa Turda, LPH a decis să invite penultima clasată din Liga Națională de handbal masculin, Dinamo București. Pe pagina de facebook a Ligii s-a precizat că este vorba de un turneu amical și nu de o competiție oficială.

2 comentarii la „Cupa LPH la handbal masculin / CSM București a declarat forfait, Dinamo i-a luat locul”

  1. Cupa Ligii….o rusine. Facuta pe branci si pe ultima suta de metri ca sa apara undeva la ziar si la tv. O competitie despre care nu stie mai nimeni si la care daca ai chef mergi, daca nu asta e(cazul Hcm constanta). Putea orice echipa sa organizeze un turneu si hai sa jucam. Cine va castiga trofeul (sper sa fie Stiinta) se va bucura de el???

  2. fanstiinta ai perfecta dreptate. Se incearca iesirea in evidenta cu ceva dar din ce se vede iese un mare fasssss… Nu stiu cum a ajuns Dinamo sa joace la acest turneu, echipa care a terminat turul pe locul 11, oare toate celelalte echipe au refuzat ?
    Poate o sa vina si ceva oficial de la LPH.
    Multa bafta baietilor de la Stiinta !!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.