Ungaria – România 33-27 (16-11) / Eliodor Voica: ”Greșelile noastre tehnice au făcut diferența”


Naționala de handbal masculin a României a pierdut la 6 goluri și al doilea joc de verificare disputat la Balatonfüred, de data aceasta în fața Ungariei, echipă aflată în pregătiri pentru mondialele din ianuarie. ”A fost un meci mult mai bun decât cel cu Serbia, atât în faza de atac, cât și în apărare și aș putea spune că am făcut față cu bine. Echipa Ungariei nu a făcut ce-a vrut azi pe teren, noi am fost în foarte multe momente aproape, iar diferența s-a făcut pe fondul unor greșeli tehnice făcute de noi, au fost în jur de 20.” De notat că unul din portarii naționalei maghiare a fost jucătorul Științei Municipal Dedeman Bacău, Szilveszter Liszkai.

Ungaria: Liszkai, Mikler – Harsányi 6, Nagy K. 5, Lékai 5, Iváncsik G. 4, Mocsai 3, Krivokapic 2, Grebenár 2, Vadkerti 2, Zubai 2, Nagy L. 1, Szöllősi 1, Schuch, Ancsin. Antrenor: Mocsai Lajos.

România: Ciobanu, Marocico – Șimicu 8, Dospinescu 4, Fenici 4, Florea 4, Ghiță 2, Sadoveac 2, Iancu 1, Novanc 1, Rotaru 1, Ramba, Talas, Grasu, Cîmpan. Antrenor: Eliodor Voica.

După cele două partide de verificare, cu Serbia și Ungaria, Eliodor Voica a concluzionat: ”Consider că au fost două meciuri foarte bune, împotriva unor echipe de top, care nu au nevoie de nicio prezentare. Aceste jocuri ne dau speranțe pentru meciurile pe care le mai avem de disputat, în ceea ce privește atitudinea și abordarea pe care ar trebui să le avem în teren. Un capitol la care mai avem mult de lucru este concentrarea.”

Un comentariu la „Ungaria – România 33-27 (16-11) / Eliodor Voica: ”Greșelile noastre tehnice au făcut diferența””

  1. Daca a aparat ca la meciurile din Romania e normal sa dam goluri cand vrem si cand nu vrem. In rest sarbatori fericite si succese.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.