Amorțiți / CSM București – Știința MD Bacău 29-25 (16-9)


Fără îndoială că pauza competițională nu le-a priit absolut deloc handbaliștilor Științei Municipal Dedeman Bacău. Vicecampioana României a pierdut de o manieră categorică partida de la București cu CSM și se îndepărtează din nou la puncte de campioni, alunecând pe poziția a treia a clasamentului.
Din păcate, echipa lui Eliodor Voica a arătat din nou mari probleme pe atacul pozițional, fază în care s-au comis nepermis de multe greșeli tehnice. Nici apărarea n-a strălucit, în lipsa lui Costel Manea, fiindcă Moya și Roșca au înscris de multe ori cu lejeritate. În ce privește poarta, dacă Tevzadze și Grigoraș au mai scos câte ceva, Liszkai e departe de ceea ce se aștepta de la el. Avem portari în divizia secundă mai buni.
De la linia de 9 metri, Uelington Da Silva a arătat cum trebuie să arate un inter, în timp ce pe partea dreaptă Ghiță și Georgescu s-au întrecut în greșeli. În pofida evoluției slabe, a existat un moment psihologic al jocului, când Știința ar fi putut reveni cu șanse reale în meci. Între minutele 46 și 49, la 18-23, băcăuanii au ratat două contratacuri consecutive, prin Georgescu și Bondar. Apropo de Georgescu, el este în continuare departe de forma care l-a consacrat, pe fondul unei stări de nervozitate care-i aduce doar deservicii.

Evoluția scorului: 2-2 (5), 5-4 (12), 9-6 (19), 13-7 (24), 16-9 (pauză), 19-9 (33), 21-13 (40), 23-18 (46), 26-19 (51), 27-22 (56), 29-25 (final).

CSM BUCUREȘTI: Oliva (11 interv.), Irimuș – Roșca (7), Moya (6), Vujadinovic (5), Vasquez (4), Mironescu (3), Savenco (1), M. Răpciugă (1), R. Răpciugă (1), Pătru (1), Vukas, Bușecan, Cristescu. Antrenor: Vasile Stângă.

ȘTIINȚA BACĂU: Tevzadze (6 interv.), Liszkai (2 interv.), Grigoraș (7 interv.) – Da Silva (6), Bondar (6), Ghiță (5), Rotaru (4), Dospinescu (1), Novanc (1), Iancu (1), Georgescu (1), Ramba, Păunică, B. Voica. Antrenor: Eliodor Voica.

Alte rezultate din etapa a X-a: U Transilvania Cluj – Poli Timișoara 27-21, HC Odorhei – Dinamo București 31-27, HCM Constanța – CSU Suceava 37-25, CS Caraș-Severin – CSM Ploiești 30-17. Partida Potaissa Turda – Pandurii Tg. Jiu se dispută duminică, de la ora 20.

15 comentarii la „Amorțiți / CSM București – Știința MD Bacău 29-25 (16-9)”

  1. asa merita daca isi bate joc de grigoras … il baga pe liszkai care e de o indolenta rara … georgescu rateaza 10 situatii pana da si el un gol …

  2. sa le fie rusine de atitudinea cu care sau prezentat la meciul asta , nam vazut nimic de la antrenor pana la portar , nu poti sa te prezinti la un asemenea meci in halu asta cand pretinzi c tu vrei sa te bati la titlu sau ca esti vicecampioana Romaniei , am vazut un Georgescu azi ziceai ca e marioneta pe teren nu a miscat nimic plus ca a si gresit foarte multe , a scapat mingea din mana de foarte multe ori cand era esential , degeaba castigi cu Constanta daca tu iei bataie de la Ploiesti si CSM BUCURESTI trezitiva odata ca o sa faceti 0 puncte in grupele cupei EHF

  3. Stai linistit , nimeni nu e fericit ca au pierdut! Crezi ca ei se simt bine?!
    Ma repet, noi ar trebuii sa fim alaturi de ei mereu,nu doar atunci cand castiga!

    1. R o intrebare de bun simt,cand un om iti spune ca esti beat poti crede ca e idiot,cand pierzi atatea meciuri in aceeasi maniera….te duci si te culci tati !!! nu crezi ? nu e primul meci in care efectiv aratam penibil !!! si daca ne uitam pe lotul nostru si cel al adversarilor nostri iti vine sa te duci la table !!!
      PS cred cu tarie ca si astazi principalul vinovat pentru esec este Domnul Popovici. El s-a impotrivit din toate puterile ca suporterii bacaului sa fie aproape de echipa.2,5,50 cati eram am fi reusit sa ii dezmortim pe baieti,sa ii motivam,Stiinta este indiscutabil o echipa de moral,cu suporterii aproape nu ne bate nimeni in romania,din pacate conducerea stiintei priveste cu indiferenta totala orice problema legata de suporteri.
      Ce pot sa mai spun,o rusine de meci…..

      Sarbatori fericite tuturor celor implicati in fenomenul Stiinta Bacau !

  4. cand esti platit la nivelul la care sunt platiti georgescu, liszkai si altii, asteptarile sunt pe masura, cu jumatate din salariul lui liszkai probabil se platesc salariile celor 3 portari de la csm bacau. au incercat sa-l aduca sa scape de shota, praf in ochi.

  5. „cu jumatate din salariul lui liszkai probabil se platesc salariile” … restante de la CSU Suceava :))
    Pacat pentru Stiinta ca a pierdut alte doua puncte foarte importante care se vor vedea abia la finalul campionatului…
    Sarbatori fericite si un an nou cu impliniri !!!

    1. Nu cred domn director ! liszkay asta are 4200 pe luna . cred ca alde gavriloaia,chirut si etc etc au mai mult 🙂 este insa perfect adevarat ca daca bacaul nu ar fi jucaria domnului voica si ar fi transferati jucatorii de care avem efectiv nevoie am fi mult mai departe in evolutia noastra…colin pune insa mai aproape interesele personale si apoi cele ale bacaului…dam un sac de bani pe liszkay,georgescu,novanc..dar nu avem bani sa ii tinem pe gurkowsky si kurilenko….macar de ii aduceam pe rusia sau kuzmanowsky….dar asa….experimentam de dragul nationalei.
      Se intelege,va urma o declaratie in care ni se va explica ce mult mai avem de lucru,cat mai avem de muncit sa fim o echipa competitiva !!

  6. Din pacate asta e si parerea mea,Domnul Voica pune pe primul loc interesul familiei sale apoi pe cel personal si la urma,desi e platit de Bacau interesele Stiintei.Nu putem lupta la campionat cu jucatori precum Voica,Georgescu,Novanc,Bujor,Paunica.

    1. bogdan voica e peste multi jucatori de la stiinta … stati linistiti, cand intra isi face treaba, dar liszkai, georgescu, paius (ce-i drept el nici n-a jucat prea mult) … probabil aici sunt 10 mii euro salarii care nu se justifica momentan … si poate vine un centru adevarat in iarna asta, sa nu mai improvizam cu toata lumea acolo

  7. raman la ideea pe care am mai spus/o la inceput de campionat, ne vom bate pentru primele 5 locuri cu o asemenea atitudine..si hai sa fim seriosi pe hcm i.am invins pentru ca erau ei intr/o pasa mai proasta dar la ei macar se vede profesionalismul..erau sa faca surpriza la atletico madrid unde au pierdut la doar un punct..noi ne/am calificat in ehf datorita imprejurarilor de a juca ambele meciuri acasa din ambele manse..suedezii ne bateau la ei acasa de nu mai eram astazi in grupele ehf,,dar poate totusi e mai bine sa mai invete ceva handbal si atitudine de la francezi, nemti si chiar turci..zicea domnul voica ca e usor sa faci 5 puncte in grupa..daca vedem doua sa zicem mersi..daca nu o sa fim ciuca batailor.oricum s/a vazut la meciul de la bucuresti atitudinea lor de profesionisti, jucatori cu experienta, de nationala..de care tot zice domnul voica ca au nevoie de meciuri puternice pentru a capata experienta pe care uneori o arata, alteori ai zice ca si la csm 2010 vezi handbal mai frumos….apropo, jumatate din echipa bacaului e de nationala..poate doar la contracte..sper sa nu fie cu suparare..dar cam asta e realitatea

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.