Avancronică / Stella Calais – Știința Bacău (miercuri, ora 20.00)


Voleibalistele de la Știința Bacău vor da miercuri seara prima bătălie pentru calificarea în faza următoare a Cupei CEV, premergătoare semifinalelor, la care vor participa și echipe venite din Champions League. Vicecampioanele României vor întâlni în Complexul sportiv ”Calypso” din Calais o echipă multinațională, cu voleibaliste originare din Argentina, Brazilia, Germania, Spania, Cehia, Venezuela și Franța. În precedentele tururi, echipa franceză a susținut partidele decisive pe teren propriu, eliminând în 16-imi pe AEK Atena după două victorii în 5 seturi, iar în optimi pe ucrainencele de la Volyn Lutsk, după 0:3 în deplasare, 3:1 acasă și 15-8 în setul de aur.

După cum a anunțat antrenorul Florin Grapă, Știința Bacău a plecat în Franța cu gândul la o victorie care să o apropie de semifinale. ”Știm că au o mulțime de jucătoare străine, cred că va fi un meci destul de greu, dar am încredere în jucătoarele noastre și zic că venim de acolo cu o victorie”, a declarat tehnicianul băcăuan.
Partida Stella Calais – Știința Bacău va fi arbitrată de bulgarul Aleksandar Vinaliev (A1) și de slovena Svetlana Zotovic (A2).
Celelalte partide din sferturile Cupei CEV: ASKO Linz Steg (Austria) – Fenerbahce Istanbul (Turcia) – marți, ora 19, Aluprof Bielsko-Biala (Polonia) – Beziers VB (Franța) – miercuri, ora 20 și Omichka Omsk (Rusia) – Baki-Azeryol Baku (Azerbaidjan) – joi, ora 17.

3 comentarii la „Avancronică / Stella Calais – Știința Bacău (miercuri, ora 20.00)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.