Ionuţ “Pitbull” Atodiresei îşi va pune în joc titlul Intercontinental la gala Local Kombat Oneşti de pe 7 decembrie


Veteranul Local Kombat, Ionuţ Atodiresei, va lupta pe 7 decembrie în main-eventul galei Local Kombat Oneşti, unde va încerca să îşi apere centura WAKO Pro Intercontinental la categoria 65 de kilograme. Noutatea evenimentului din oraşul natal al Nadiei Comăneci va consta în introducerea a două meciuri de MMA (Mixed Martial Arts) pe card.

Promotorul Eduard Irimia a anunţat că Local Kombat Oneşti va fi o preselecţie pentru galele Superkombat, transmise în direct la nivel global în 75 de ţări, astfel de calificări urmând să aibă loc începând din 2013 şi în alte colţuri ale lumii. De altfel, Local Kombat Oneşti va fi un eveniment special, urmând să prezinte marea finală Superkombat de pe 22 decembrie, care va avea loc cel mai probabil la Bucureşti.

“La cererea publicului, am introdus două lupte pe reguli de MMA, dar şi câteva meciuri pe reguli de K-1 la categorii inferioare de greutate, care se anunţă spectaculoase. Avem foarte mulţi sportivi talentaţi, iar acum e şansa lor să demonstreze că pot face pasul spre circuitul Superkombat. Anul viitor vom continua să organizăm gale de selecţie pe întreg mapamondul pentru a descoperi noi eroi”, a declarat Irimia în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc la Oneşti.

În cadrul galei organizate în Sala Polivalentă “Nadia Comăneci” vor mai urca în ring, pe lângă Atodiresei, sportivi precum Claudiu Bădoi – campionul Local Kombat România la categoria 72 kg, Miodrag Olar – campionul Local Kombat România la categoria 75 kg, Gabriel Flutur – câştigătorul finalei Bodyguardul Forţe Speciale, Adrian Mitu, Cristian Milea şi Dănuţ Hurduc. În cele două meciuri de MMA, România va fi reprezentată de suceveanul Gheorghe “Ursul Carpatin” şi de Adrian Stoiţi de la Metalbox Arad, aceştia urmând să înfrunte luptători din străinătate.

“Sala Polivalentă din Oneşti este printre puţinele din ţară care poate organiza eveniment de asemenea amploare şi sunt convins că la gala de pe 7 decembrie vor fi peste 2.000 de spectatori. Ne dorim să putem organiza anual câte o gală Local Kombat”, a afirmat şi Laurenţiu Neghină, primarul municipiului Oneşti.

La gala de la Oneşti şi-au anunţat prezenţa şi cei patru sportivi calificaţi în marea finală Superkombat, de pe 22 decembrie, Ismael Londt, Benny Adegbuyi, Pavel Zhuravlev şi Sebastian Ciobanu. “Aşa cum am promis, voi face tot posibilul ca finala Superkombat să aibă loc la Bucureşti şi pot spune de pe acum că va fi un eveniment la care vor participa minim patru dintre sportivii calificaţi în finala de 8 a K-1, programată la începutul anului viitor”, a spus preşedintele Superkombat despre ultimul Grand Prix al anului.

Gala Local Kombat Oneşti de pe 7 decembrie va fi transmisă în direct de Sport.ro şi în reluare la nivel internaţional prin reţeaua Superkombat.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.