Declarații după partida Maccabi Rishon – Știința Bacău 22-22


Marius Bondar: Principalul obiectiv pentru meciul de azi au fost să facem un joc cât mai bun, în care apărarea să fie principalul nostru atu, lucru pe care l-am reușit, fiindcă am luat doar 22 de goluri. Un al doilea obiectiv a fost să nu ne accidentăm, deoarece pentru noi nu s-a încheiat campionatul, mai avem două etape și apoi vom avea mult de luptat în grupele Cupei EHF. Adversarii noștri n-au avut nimic de pierdut în seara asta, au jucat dur, ne așteptam la treaba asta, dar eu zic că am făcut față acestui joc al lor. Suntem bucuroși pentru calificare, e un pas important pentru echipa noastră tânără și pentru cei care ne sprijină. Vrem să le mulțumim tuturor oamenilor care vin la sală, își plătesc biletul, ne respectă și ne-au sprijinit și în momente mai grele. În grupele Cupei EHF, nu mai există echipe slabe. Există o diferență între campionatele Germaniei, Spaniei și Danemarcei și cele din restul Europei, dar eu zic că se poate întâmpla orice, mingea e rotundă, iar la Bacău e foarte greu să câștigi.

Yoav Neeman: Astăzi a fost mult mai bine pentru noi, fiindcă am jucat mai bine și în apărare, în atac și pe contraatac. A fost un joc agresiv, dar în asta constă frumusețea handbalului, fiindcă atunci când meciul s-a terminat toată lumea își dă mâna și suntem din nou prieteni. Bacăul va merge în grupe și cred că meciul de azi a fost o bună repetiție pentru ei vizavi de ce-i așteaptă în acea fază. Cât despre noi, am jucat mult mai bine decât ieri, am pierdut puține mingi față de primul meci și am controlat ritmul partidei. Astăzi ne-am făcut jocul, iar acum că meciul s-a încheiat suntem suporterii echipei din Bacău pentru faza grupelor, unde le vom ține pumnii. În privința șanselor Științei în grupe, totul va depinde de tragerea la sorți. Dacă vor da peste echipe de top din Germania și Spania, le va fi foarte greu, însă dacă vor cădea cu echipe de un nivel mai scăzut vor avea toate șansele să iasă din grupe, ceea ce le doresc și ar fi o performanță extraordinară pentru ei.

Eliodor Voica: Știam că ne așteaptă un joc dificil azi, pentru că era firesc ca echipa adversă să-și joace orice șansă. Noi am abordat de o altă manieră partida, profitând de avantajul luat ieri și vreau să le mulțumesc jucătorilor pentru că au dat dovadă de profesionalism, multă înțelepciune și maturitate, în special pe faza de atac. Au fost provocări, mai multă determinare din partea adversarilor noștri, dar noi nu am ripostat și am reușit să facem față cu bine acestei situații. Mă bucur pentru noi fiindcă am reușit să ajungem în această fază a competiției, sunt convins că nu va fi ușor, dar e un pas înainte pentru noi în ceea ce privește ascensiunea pe care ne-am propus-o și drumul pe care-l avem de parcurs. Vreau să aduc mulțumiri publicului pentru modul în care s-a manifestat și a sprijinit echipa noastră. Mi-ar fi ușor să-mi fac o listă cu preferințe pentru adversarele din grupe, dar evit s-o fac fiindcă sunt convins că nu mi-ar ieși.

Oleg Butenko: A fost un meci foarte tare, cele două echipe au evoluat foarte bine în apărare și pe contraatac. Noi încercăm în fiecare meci să dăm totul și să jucăm cu inima. Ieri nu ne-a ieșit, însă astăzi am făcut o partidă foarte bună. Știința e o echipă foarte bună, cu jucători de un înalt nivel și a meritat calificarea.

P.S.: De organizarea conferinței de presă s-au ocupat reprezentanții mass-media și nu cei ai clubului Știința, așa cum ar fi fost firesc.

9 comentarii la „Declarații după partida Maccabi Rishon – Știința Bacău 22-22”

  1. PS.Noi suporterii ne rugam de ani de zile ca cineva din conducerea clubului sa vada ca existam ! sa avem si noi parte de un minim de respect din partea OFICIALILOR,respectiv posibilitatea de a ne achizitiona pe BANII NOSTRII un fular,un fanion ,UN ABONAMENT !!!!

  2. domnul ciobanu si-asa sta degeaba pe banca, ar putea sa se mobilizeze macar sa organizeze treaba pe latura de marketing / PR … mai bine ar sta barza pe banca, ar putea ajuta portarii cu sfaturi in timpul meciului

  3. Te contrazic putin,chestiile astea nu se rezolva in timpul meciului,Domnul Puiu trebuie sa stea pe banca atunci,de aia e oficial 🙂 personal l-as intreba insa ,sau poate se autosesizeaza,cam ce ar simti Dumnealui daca un copil de 11 ani (in cazul de fata fiul meu)ar fi nevoit sa stea 3 ore la un meci fara posibilitatea de a bea un suc,o apa minerala ? banuiesc ca in cariera Dumnealui a vizitat cateva sali sportive,a mai intalnit asa ceva ?

    PS.Cat despre Domnul Barza,ii mai lipsea ochelarii de soare si avea tinuta de Cismigiu.chiar nu gaseste in magazia clubului un trening ?? sa vii pe parchet la incalzirea jucatorilor in blugi si adidasi mi se pare……

    1. ok, dar sta degeaba, esti de acord ca un antrenor cu portarii ar fi mai util pe banca decat puiu ciobanu ?

  4. ar putea amenaja o masa cu suc la pahar ca la mc,e intersiz sa intri in tribune cu obiecte ce pot fi aruncate in teren,un mic magazin cu esarfe,tricouri,steaguri,sa organizeze o coregrafie inainte de meci european,,,,,,sa puna p scaune sa sa dea cadou cand iti cumperi biletul(dar jumatate din cei veniti,vin cu invitatie),o parte din spectatori sunt jalnici,nu va uitati la tv la meciuri din germania,danemarca,norvegia?toata lumea incurajeaza echipa,la handbal nu trebuie galerie ca la fotbal,,

  5. Fiindcă discuțiile riscă să degenereze, nu mai publicăm comentarii referitoare la disputele galeriilor băcăuane.

  6. CORECT ADMINE.. dar trebuia sa lasi ca sa stie lumea cine sunt si ce fac „cei din galeria oficiala” ?! 🙂
    oricum multumesc anticipat pentru afisarea acestui comentariu !
    🙂

  7. Din cate stiu eu tot ce tine de organizarea de magazine sau standuri cu bauturi racoritoare este de datoria celor ce manageriaza Sala Sporturilor si nu fiecare club, ba mai mult, fiecare echipa la fiecare sport face modificari de genu

    1. Georgiana te rog sa ma crezi ca nu m-am referit nici o clipa la cei din club .nemultumirile mele sant legate strict de conducerea salii sporturilor care pare a fi …o intreprindere privata. e suficient sa ne uitam doar la vecini,suceava si piatra neamt…….

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.