Eliodor Voica: ”Jucătorii noștri s-au bătut pentru fiecare minge și la fiecare fază”


Unul din artizanii victoriei clare a Științei Municipal Dedeman Bacău în fața campioanei este antrenorul principal al vicecampioanei, Eliodor Voica. Iată declarațiile acestuia de la finalul jocului.
Rep.: S-a relansat lupta pentru titlu ?

Eliodor Voica: Aș spune că mai e încă de lucru, deși poate că devin deja obsesiv cu această afirmație. Trebuie să recunosc că a fost un meci așa cum ni l-am dorit, din toate punctele de vedere. Trebuie să mai spun că acum ne pare foarte rău după punctele de la Ploiești și vreau să mă opresc aici cu subiectul ăsta. Felicit echipa din Constanța fiindcă a contribuit la un spectacol handbalistic de calitate și nu pot să închei fără să-i felicit pe jucătorii noștri, care au avut o atitudine de profesioniști din toate punctele de vedere, s-au bătut pentru fiecare minge și la fiecare fază pentru a câștiga avantajul. Vreau să aduc mulțumiri publicului din seara asta, care a fost al optulea jucător al nostru.

Rep.: Aceasta a fost apărarea pe care ți-o dorești și pentru care lucrezi ?

E.V.: Nu neapărat, pentru că a fost o abordare specială, echipa din Constanța având niște jucători care nu mai au nevoie de nicio prezentare. Cred că a fost mai degrabă o dorință nemaipomenită a jucătorilor noștri de a arăta că și ei merită să fie acolo, în vârf.

Rep.: Ce a făcut diferența atât de consistentă astăzi ?

E.V.: În primul rând, dorința de a câștiga, de a se impune și de a arăta că totuși suntem o echipă în ascensiune, o echipă încă în formare, într-o fază intermediară de coacere.

Rep.: Care e situația lui Dragoș Iancu ?

E.V.: Cred că va fi apt pentru următorul meci și asta ne bucură foarte mult.

2 comentarii la „Eliodor Voica: ”Jucătorii noștri s-au bătut pentru fiecare minge și la fiecare fază””

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.