Avancronică / Știința Bacău – Volley Köniz (marți, ora 17, livescore pe Sport.Bacaul.ro)


Voleibalistele de la Știința Bacău vor lupta marți după-amiază pentru calificarea în sferturile de finală ale Cupei CEV. Fără îndoială că, după victoria de miercurea trecută din Elveția, când au întors rezultatul de la 0-2, băcăuanele sunt favorite la calificare, însă antrenorul Florin Grapă a atras atenția că nimic nu e sigur, iar calificarea se joacă. ”Ne așteaptă un meci foarte greu, veți vedea”, a spus tehnicianul băcăuan după victoria cu Dinamo.
Elvețiencele au ajuns în Bacău încă de duminică seara, iar luni dimineață au efectuat o alergare ușoară prin Parcul Cancicov, postând și câteva fotografii pe site-ul oficial. În afara victoriei din tur, voleibalistele de la Știința au avantajul unui moral ridicat, conferit de cele unsprezece victorii consecutive, ultima fiind cea din derby-ul cu Dinamo. Să sperăm într-o sală cât mai plină, un joc spectaculos și o calificare a Științei în sferturile de finală, programate luna viitoare. În plus, marți e ziua de naștere a profesorului Florin Grapă, iar o calificare ar fi cel mai frumos cadou pentru antrenorul principal al vicecampioanei României.
Partida Știința Bacău – Volley Köniz va fi arbitrată de bulgarul Hari Salabashyan (A1) și de sârbul Mirko Jankovic (A2).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.