Eliodor Voica: ”În repriza a doua, am arătat mai multă fermitate și am fost mult mai prompți în decizii”


Având în vedere faptul că partida U Transilvania Cluj – Știința Bacău n-a fost televizată, l-am rugat pe antrenorul principal al echipei băcăuane să facă pentru cititorii noștri o relatare despre meci. Eliodor Voica: ”Am început partida cu câteva ezitări, dar ne-am pus la punct rapid. Am zis că echipa Clujului nu va ceda sub nicio formă niciun moment, deoarece este în criză de puncte și indiferent cum ar fi fost, n-am vrut să repetăm figura din jocul cu CSM Ploiești, lucru pe care l-am făcut pe toată durata partidei. După ce ne-am instalat la conducere, am avut câteva evoluții și momente bune de joc, însă nici momentele de relaxare nu au lipsit. Cert este că, în repriza a doua, am avut mult mai multă fermitate, am fost mult mai prompți în decizii și am reușit să dăm goluri bune și multe pe faza a doua și contraatac.”

Referitor la prestația apărării în partida de la Cluj-Napoca, tehnicianul Științei a spus: ”Aș aprecia-o doar cu calificativul bine, fiindcă n-am avut în față niște atacanți extraordinar de periculoși și n-aș vrea să fiu înțeles greșit, fiindcă nu vreau să subevaluez valoarea adversarului. Noi trebuie să avem alte repere decât Clujul, fiindcă avem alte pretenții și alte aspirații.”

În ceea ce privește derby-ul de miercuri, cu HCM Constanța, Eliodor Voica a declarat: ”Va fi un meci special, fiindcă vom întâlni cea mai bună echipă din campionatul nostru. Indiferent care sunt cotațiile, obligația noastră este să ne batem pentru fiecare minge, fiindcă numai așa vom putea să creștem și să mergem mai departe, mă refer la valoarea noastră și implicit la obiective.”

4 comentarii la „Eliodor Voica: ”În repriza a doua, am arătat mai multă fermitate și am fost mult mai prompți în decizii””

  1. Bravo ,,Bacaul sportiv,, FELICITARI! Dati lectii de profesionalism si altor site-uri de acest gen.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.