Fotbal, Liga a III-a / Echipele băcăuane, neînvinse în etapa a XII-a


Sport Club Bacău s-a impus în derby-ul etapei, 1-0 la FCM Dorohoi, și scapă cu bine dintr-o deplasare grea. Golul victoriei băcăuanilor a fost reușit de Bogdan Ungureanu, cu o lovitură de cap, în minutul 10. CSM Moinești a scăpat ca prin urechile acului de o înfrângere pe stadionul comunal din Miroslava, grație golului reușit de Darie în minutul 6 al prelungirilor. Aerostar Bacău și-a continuat seria pozitivă, învingând-o în ultimul meci al anului pe Petrotub Roman prin golul lui Pasniciuc, reușit cu 8 minute înainte de final. Iată rezultatele complete ale etapei: FCM Dorohoi – S.C. Bacău 0-1 (0-1), Știința Miroslava – CSM Moinești 2-2 (2-0), Aerostar Bacău – Petrotub Roman 1-0 (0-0), Sporting Suceava – Ceahlăul II Piatra Neamț 3-1 (0-1) și CSM Pașcani – Oțelul II Galați 1-0 (0-0). Young Stars Panciu şi Bucovina Rădăuţi au stat.

Ultima etapă a turului va avea loc vineri, 23 noiembrie, după următorul program: Oțelul II Galați – Sporting Suceava, Young Stars Panciu – FCM Dorohoi, Sport Club Bacău – Bucovina Rădăuți, Petrotub Roman – Știința Miroslava și CSM Moinești – CS Kosarom Pașcani. Aerostar Bacău și Ceahlăul II Piatra Neamț stau.

5 comentarii la „Fotbal, Liga a III-a / Echipele băcăuane, neînvinse în etapa a XII-a”

  1. Felicitari tuturor echipelor.Sa speram ca la anul o sa avem si o echipa in Liga a IIa.Vreau sa mentionez daca mai este cazul parcursul bun al CSM-ului din Moinesti echipa nou promovata.Munca lui Trofin se vede a luat echipa din Liga a Va si dupa ce a rulat mai multi jucatori si cateva transferuri inspirate a incropit o formatie caare face fata ligii a IIIa.

  2. Bacauanii se pregatesc pentru liga 2. Se intaresc relatiile de joc. Stirbu se impaca cu Branza. Blanaru cu Cojocaru. Ca doi haiduci, Pintea si Andri Popa (cel vestit…). Doi intelepti care fac cat unul: Miron + Costin (Miron Costin). Adascalitei asteapta ca pana de Paste sa invie Lazar. Puscasu si ceilalti vor pregati un atentat la liga 2, sub indrumarea lui Husein.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.