Fotbal, Liga a III-a / Avancronica etapei a XII-a


FCM Dorohoi – Sport Club Bacău (vineri, ora 14)
După o nouă pauză forțată de două săptămâni, timp în care a rămas pe primul loc, Sport Club Bacău are o deplasare grea, la Dorohoi, împotriva unei contracandidate la promovare. Gazdele sunt redutabile pe teren propriu, unde au înregistrat totuși și o înfrângere (0-1 cu Kosarom Pașcani), dar la ultima apariție acasă au învins cu 5-3 pe Petrotub Roman. FRF a delegat la acest joc un arbitru de Liga a II-a, pe brașoveanul Florin Ghimbășan, care va fi ajutat de asistenții Ovidiu Arușoaie și Ovidiu Găleată, ambii din Piatra Neamț.

Știința Miroslava – CSM Moinești (vineri, ora 14)
După ce a ratat reinstalarea în fotoliul de lider în etapa precedentă, moineștenii merg la Miroslava cu gândul la o victorie care le stă la îndemână, în fața unei echipe obișnuite să piardă puncte pe teren propriu. Arbitru: Adrian Illyeș (Ploiești). Asistenți: Liviu Ciubotariu și Florin Vișan (ambii din Galați).

Aerostar Bacău – Petrotub Roman (vineri, ora 14, stadion ”Aerostar”)
Neînvinsă în ultimele două etape, Aerostar Bacău are o misiune dificilă în partida cu Petrotub Roman, formație resuscitată de tehnicianul băcăuan Ghiță Poenaru. Arbitru: Liviu Gligoraș (Târgoviște). Asistenți: Constantin Bădeanu (Moreni) și Ionuț Duțu (Târgoviște).

Celelalte meciuri ale etapei: Sporting Suceava – Ceahlăul II Piatra Neamț și Kosarom Pașcani – Oțelul II Galați. Young Stars Panciu și Bucovina Rădăuți stau.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.