Antrenament cu public / Știința MD Bacău – Dinamo București 42-23 (22-14)


Vicecampioana României a profitat din plin de întâlnirea cu o adversară extrem de modestă și s-a impus la un scor care i-a permis să urce pe treapta a doua a clasamentului. Pentru Dinamo a fost o mare performanță că s-a menținut aproape 17 minute la 2-3 goluri de băcăuani, după care a urmat desprinderea. Nici n-a fost foarte greu, de vreme ce, în prima repriză, toate aruncările gazdelor pe spațiul porții adverse au fost goluri ! Aceasta, deoarece Dinamo a venit la Bacău fără portarul titular, Gabriel Borodi, accidentat.

Eliodor Voica a utilizat toți jucătorii înscriși pe raportul de joc, cu toții arătând o bună dispoziție de joc, începând cu portarii și terminând cu extremele. De altfel, toți jucătorii de câmp și-au trecut numele pe lista marcatorilor, în timp ce goal-keeper-ii au strâns 28 de intervenții. La acest capitol, salutăm revenirea lui Răducu Tamaș după aproape 7 luni de absență, el evoluând timp de 12 minute și apărând inclusiv un 7 metri executat de Săulescu.

Evoluția scorului: 4-3 (6), 10-6 (12), 15-10 (19), 18-11 (25), 22-14 (pauză), 26-16 (35), 30-18 (41), 35-20 (48), 39-22 (54), 42-23 (final).

Știința Bacău: Grigoraș (13 interv.), Tevzadze (9 interv.), Tamaș (6 interv.) – Ghiță 8, B. Voica 5, G. Bujor 5, Rotaru 4, Bondar 3, Da Silva 3, Dospinescu 3, Georgescu 3, Iancu 2, Ramba 2, Păunică 2, Novanc 1, Păiuș 1. Antrenori: Eliodor Voica și Stelian Bursuc.

Dinamo: Anghel (2 interv.), Hârdău (3 interv.) – Săulescu 6, Băluț 5, Capotă 4, Cojocea 2, Grigore 2, Constantin 2, Dumitru 1, Dedu 1, Vasile 1. Antrenori: Sebastian Bota și Ionel Ene.

Sâmbătă s-au mai disputat partidele Energia Pandurii Tg. Jiu – HCM Constanța 20-28 și Potaissa Turda – CSM București 29-26.

3 comentarii la „Antrenament cu public / Știința MD Bacău – Dinamo București 42-23 (22-14)”

  1. la meciul de azi nu prea este mult de comentat. As avea totusi o curiozitate: Cum se contorizeaza interventiile portarilor. Intreb asta pentru ca azi, din punctul meu de vedere, portarii lui Dinamo n-au avut 5 interventii impreuna. Cel mic nu a scos decat doua mingi (ambele in prima repriza), dar una era la un sut la care se fluierase deja 9m, iar alta la o minge la care s-a dat 7 m. Astea se pun la interventii? Cel mai inalt a scos cu adevarat doua (sau poate trei) mingi in repriza a doua, dar mie nu mi-au iesit sub nicio forma la numaratoare 5 interventii de portar in repriza a doua.
    Oricum, senzatia a fost ca multi dintre specatatorii de azi ar fi aparat mai bine in poarta oaspetilor. Daca nu era meci oficial ar fi fost mult mai bine ca unul din portarii nostri sa intre in poarta adversa.
    In rest, l-am revazut pe vesnic penibilul Cojocea care si astazi, ca de atatea ori, s-a remarcat numai prin faptul ca a protestat la aproape toate deciziile arbitrilor. In plus, in cele mai multe momente alterneaza alergarea usoara cu mersul, vlaguit probabil de atatea proteste, comentarii si executare de cruci ostentative

  2. Intervenţiile contează dacă se produc înainte de fluierul arbitrului. Portarii dinamovisti chiar au avut 5, toate în repriza a doua.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.