Fotbal, Liga a III-a / Remiză spectaculoasă la Moinești


CSM Moinești a ratat ocazia de a reveni în fruntea clasamentului seriei, după ce a terminat la egalitate, 3-3 (2-1), partida de pe teren propriu cu Aerostar Bacău. Chiar dacă și-a făcut norma de trei goluri marcate, a condus cu 1-0 și 2-1, echipa lui Sorin Trofin s-a văzut egalată pe final de meci. Tismănaru a deschis scorul pentru gazde în minutul 21, Tofan egalând trei minute mai târziu, pentru ca același Tismănaru să stabilească scorul pauzei, 2-1, în minutul 35. Aerostarul a egalat din nou în minutul 50 prin Pasniciuc, iar în minutul 74 Darie a făcut 3-2 și se părea că Moineștiul va reveni în fotoliul de lider, dar Mădălin Munteanu (min. 80) a egalat și a scăpat Aerostarul de lanterna roșie a clasamentului.
Celelalte rezultate ale etapei: Oțelul II Galați – Ceahlăul II Piatra Neamț 2-1 (1-1), Young Stars Panciu – Sporting Suceava 2-1 (1-1), Petrotub Roman – Bucovina Rădăuți 4-0 (2-0) și Kosarom Pașcani – Știința Miroslava 1-0 (0-0). Sport Club Bacău și FCM Dorohoi au stat.

Etapa a XII-a (16 noiembrie): Sporting Suceava – Ceahlăul II Piatra Neamț, FCM Dorohoi – Sport Club Bacău, Aerostar Bacău – Petrotub Roman, Știința Miroslava – CSM Moinești și CS Kosarom Pașcani – Oțelul II Galați. Young Stars Panciu și Bucovina Rădăuți stau.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.