Comedie de 49 de minute / Știința Bacău – ZOK Split 1700 3:0 (7, 11, 7)


Când, după meciul de joia trecută, Florin Grapă spunea că nu se poate bucura după o victorie în fața unui adversar slăbuț, am crezut că tehnicianul băcăuan se alintă. După ce am văzut însă echipa croată în Sala sporturilor din Bacău, am ajuns la concluzia că ”slăbuță” e un compliment. Asta fiindcă ”voleibalistele” de pe malul Adriaticii nu stăpâneau bine nici rotația în teren, cât despre alte procedee tehnice mai bine nu pomenim, fiindcă croatele au lăsat senzația că mingea le încurcă rău de tot. Singura care părea cât de cât familiarizată cu acest sport a fost longilina Danijela Andjelic.

Cât despre echipa băcăuană, e foarte greu de făcut aprecieri după o partidă pe care au câștigat-o în 49 de minute în fața unui adversar care a încris în foaia de joc doar șapte jucătoare. De aceea e de înțeles supărarea lui Florin Grapă că nu a avut parte de un meci mai tare înaintea derby-ului de sâmbătă, cu Tomis Constanța. Știința Bacău se califică astfel fără probleme în optimile Cupei CEV, acolo unde va întâlni, după toate probabilitățile, formația elvețiană Volley Koniz, primul joc în deplasare peste două săptămâni.

Știința Bacău: Miclea-Grigoruță, Sobo, Sosa, Kamenova, Rogojinaru, Iosef, Gaido – libero. Au mai jucat: Bălțatu, Herlea, Faleș și Breban. Antrenor: Florin Grapă.

ZOK Split: Sucic, Pejkovic, Maretic, Zekanovic, Ruscic, Andjelic, Klaric – libero. Antrenor: Ivica Jelic.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.