Fotbal, Liga a III-a / Echipelor băcăuane nu le-a mers prea bine


Niciuna dintre cele trei echipe din județul Bacău n-a izbutit să obțină victoria în etapa a VII-a a Ligii a III-a la fotbal. În derby-ul etapei, CSM Moinești a terminat la egalitate pe teren propriu, 2-2 cu Sporting Suceava. După cum ne-a informat unul dintre cititorii noștri, căruia îi mulțumim, moineștenii au revenit de la 0-1 și 1-2, prin golurile reușite de Darie (min. 32) și Chelaru (min. 75). De menționat că sucevenii au irosit două mari ocazii la 2-1, în timp ce gazdele au trecut pe lângă victorie în ultimul minut de joc.
Sport Club Bacău s-a împiedicat pe terenul celor de la Oțelul II Galați, unde n-a obținut decât o remiză, 2-2, în timp ce Aerostar a pierdut oarecum surprinzător pe teren propriu, 0-2 cu Bucovina Rădăuți. În celelalte jocuri ale etapei, Petrotub Roman – Ceahlăul II 1-0 și Știința Miroslava- FCM Dorohoi 1-3.
CSM Moinești continuă să conducă în clasament, cu 14 puncte, pe poziția a doua urcând FCM Dorohoi, cu 13 puncte. Sport Club Bacău are 10 puncte și ocupă locul 5, în timp ce Aerostar e pe 11, cu 3 puncte.

3 comentarii la „Fotbal, Liga a III-a / Echipelor băcăuane nu le-a mers prea bine”

  1. Daca voi fi acasa cand joaca Moinestiul pe teren propriu, va voi informa cu placere despre meciurile lor pe teren propriu.

  2. Sincer imi vine sa plang la cum a ajuns echipa FCM BACAU si in ce hal a ajuns stadionul.Unde sunt cei 25000 de mii de suporteri unde este placerea de a merge pe stadion toate sunt ingropate intr-o mocirla care se scufunda pe zi ce trece.nici Dinamo nici Steaua nici Rapid si nici o alta echipa cat ar fii ea de buna nui poate lua locul in inima mea Fcm-ului.Si la bine si la rau inima mea va ramane galben -albastra.Aici m-am nascut in oras si aici vreau sa raman.Mama te iubesc dar nu mai mult ca pe FCM BACAU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.