Fotbal, Liga a III-a / Avancronica etapei a VI-a


Senzația debutului de campionat din seria I a Ligii a III-a, CSM Moinești, se deplasează la Piatra Neamț, acolo unde va evolua împotriva Ceahlăului II. Aflați în fruntea clasamentului, cu o medie de peste 3 goluri înscrise pe meci, elevii lui Sorin Trofin doresc să-și onoreze statutul și să revină la Moinești cu cele 3 puncte. Partida Ceahlăul II – CSM Moinești (sâmbătă, ora 15) va fi arbitrată la centru de gălățeanul Bogdan Anghelinei, care va fi ajutat la cele două linii de Florin Vișan (Galați) și de Cătălin Teodor (Brăila).

După ce etapa a trecută a stat din cauza retragerii celor de la FCM Huși, Aerostar Bacău se deplasează la Dorohoi, pentru disputa cu FCM, una din echipele tari ale seriei. Cu toate acestea, fotbaliștii pregătiți de Ștefan Apostol vor căuta să obțină primele puncte din deplasare din actualul sezon, în fața actualei echipe a lui Marius Doboș. Meciul FCM Dorohoi – Aerostar Bacău (vineri, ora 15) va fi arbitrat de o brigadă din Focșani, avându-l la centru pe Gică Mihai, iar la cele două linii pe Ionuț Paraschiv și pe Cristian Voicu.

Sport Club Bacău stă în această etapă, dar își continuă meciul cu CSM Moinești pe la comisiile federale, cazul fiind mutat la Comisia Națională pentru Soluționarea Litigiilor.

Celelalte meciuri ale etapei a VI-a: Young Stars Panciu – Petrotub Roman, Oțelul II Galați – Bucovina Rădăuți și Sporting Suceava – CS Kosarom Pașcani.

4 comentarii la „Fotbal, Liga a III-a / Avancronica etapei a VI-a”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.