Debut victorios / CSS Bacău – CSS Rm. Sărat 3:1 (-22, 14, 24, 18)


Voleibaliștii cadeți de la CSS Bacău au debutat cu o victorie în noua ediție de campionat, în fața echipei CSS Râmnicu Sărat. Jucătorii pregătiți de Eusebiu Țurcanu și Gheorghe Pop n-au avut deloc o misiune ușoară în partida de duminică, în fața unor adversari ce nu au venit la Bacău în plimbare și au evoluat cu multă ambiție. De altfel, râmnicenii și-au adjudecat primul set, după care tinerii voleibaliști băcăuani au depus eforturi serioase pentru a reveni în joc și a obține o victorie de trei puncte.

CSS Bacău: Ciprian Prăjișteanu, Horia Alexoae, Codrin Cernov, Cosmin Pîntea, Ciprian Grigore, Costel Bichescu, Mihai Șnel – libero. Au mai jucat: Iulian Grigore și Abel Ciser. Antrenori: Eusebiu Țurcanu și Gheorghe Pop.

CSS Rîmnicu Sărat: Alexandru Anghel, Ștefan Savastre, Cristian Toader, Petre Marinescu, Teodor Ichim, Adrian Udrea. Au mai jucat Daniel Atudosie și Gabriel Stoica. Antrenori: Doina Brătescu și Dragoș Ion.

Și cadetele de la CSS Bacău au început campionatul cu un succes pe teren propriu, câștigând cu 3:0 în fața celor de la CSS Unirea Iași.

2 comentarii la „Debut victorios / CSS Bacău – CSS Rm. Sărat 3:1 (-22, 14, 24, 18)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.