Sebastian Hagiu: ”Tinerețea și lipsa jocurilor puternice și-au spus cuvântul”


Întrebat unde s-a pierdut partida cu CSM Călărași, antrenorul echipei CSM Bacău a răspuns: ”E greu de spus. Poate că dacă marcam în minutul 54 pe contraatac și luam conducerea cu 29-28, ar fi fost altceva. Așa, mi-am adus aminte de o situație asemănătoare petrecută la Vaslui în campionatul trecut, tot cu un contraatac ratat care ne-ar fi desprins atunci la 2 goluri. Una peste alta, am ratat foarte mult, ne-a bătut experiența, adică o echipă care a investit foarte mult în jucători de primă ligă și în jucători străini. Lipsa jocurilor puternice și tinerețea jucătorilor noștri și-au spus cuvântul, au apărut acele ratări, asta e…”

Referitor la arbitrajul execrabil al foștilor săi colegi Dumitru și Șerbu, Sebastian Hagiu a spus: ”Am fost arbitru și nu-mi place să comentez arbitrajul. Îmi pare rău că meciul a fost foarte frumos, dar…” Întrebat dacă sâmbăta viitoare CSM Bacău merge la Vaslui să recupereze punctele pierdute, antrenorul băcăuan a precizat: ”Noi mergem peste tot la victorie, pentru că așa suntem învățați, noi suntem niște învingători.”

11 comentarii la „Sebastian Hagiu: ”Tinerețea și lipsa jocurilor puternice și-au spus cuvântul””

 1. nu vreau sa comentezi mult la tema aceasta, dar cred ca ratarile acestea nu sunt numai din cauza aceasta.lucrati mai mult la antrenamente.

 2. Nimic despre faptul ca domnul sebastian a gresit, in formula de echipa;cred ca este o caciula prea mare pentru domniasa. sa nu uitam ca am ratat nepermis de mult, mai ales de pe extreme, inclusiv de la 7m, iar oaspetii si-au vazut de joc, au marcat, antrenorii bacauani inclusiv primarul stavarache avind mereu probleme cu arbitrii. UNDE ESTE NICOLAE GOMENIUC?

  1. Mai terminati-o cu Gomeniuc al vostru, chiar n-aveti un pic de rusine? Sa vina sa faca ce, sa predea limba rusa, ca nici romaneste n-a avut bunul simt sa invete in 2 ani cat a papat bani pe aici. Si nu e singurul.

   1. aici in comentarii tot rominii au intrebat de gomeniuc asa ca.daca faci diferenta cine si cum scrie ar trebui sa vezi ca tot de al vostru a scris.
    si ce vreai sa zici ca niciunul din voi niciodata, niciodata nu fac greseli gramaticale, numai asa sincer.
    suporter

 3. intorceti-l pe gomeniuc, si veti vedea ca se mai schimba ceva.nu zic sunt multi impotriva lui si a celor din molldova,dar si fara unii din ei aici joaca nu se va primi.

 4. Moldovene ai mai invatat romaneste, dar tot mai faci dezacorduri. Lasa vorba si munceste mai mult. Succese. Daca venea Gomeniuc nu mai ratati 7m sau de pe contraatac???

 5. Nu-i nimic…uneori mai si pierd baietii, ca doar nu or fi roboti…Succes mult la meciurile viitoare!!!!

 6. nu va suparati, dar am asistat ieri la meciul vostru, daca ati fi o echipa unita nu ati rata atitea,nu dati vina unul pe altul, uitati-va si la ceea ce faceti voi nu numai altii, la voi daca e rus sau moldovean deacu e problema, nu faceti diferenta intre oameni ca nu aveti dreptate, ma uit ca o persoana mai in virsta si am senzatia ca va invidiati unul pe altul, altceva,MAJORITATEA DIN VOI TREBUIE SA LUCREZE MUUUULT ASUPRA TECNICII JOCULUI, E USOR SA DAI VINA PE ALTII.CIND ATI CISTIGAT CAMPIONATUL ROMINIEI NU AM VAZUT ASTFEL DE COMENTARII,LA FEL CIND CISTIGATI ORICE ALT JOC.JUCATI IN ECHIPA SI LUCRATI LUCRATI LUCRATI.NIMENI NU VA INCURCA.

 7. Stimati domni de la Bacaul.ro nu vreti sa-i luati un interviu domnului berza? Sa auzim lamentarile lui.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.