Avancronică: CSM Bacău – CSM Călărași (sâmbătă, ora 17, Sala Sporturilor)


După două runde de încălzire, în care au întâlnit și învins la scor adversari modești preluând rapid șefia clasamentului, handbaliștii de la CSM Bacău dispută primul derby al sezonului. Călărașiul a renunțat la finanțarea lui Dinamo și și-a făcut propria echipă, cu antrenor și majoritatea jucătorilor din Ardeal. CSM Călărași a participat în august la Cupa Municipiului Bacău, unde a avut evoluții apreciate, obiectivul echipei de pe malul Dunării fiind promovarea în prima ligă.

De partea cealaltă, CSM Bacău are un lot tânăr, dar călit deja în focul Diviziei A și nu oricum, ci câștigând seria A în sezonul precedent. Și chiar dacă nu-și ”strigă” obiectivul în gura mare, gruparea pregătită de Sebastian Hagiu dă la fiecare meci totul pentru victorie, în contextul în care, pe lângă tinerețe, handbaliștii băcăuani au și valoare.

Se anunță, în orice caz, un meci spectaculos și de mare luptă sâmbătă după-amiază la Sala Sporturilor, pe care iubitorii de handbal băcăuani ar fi păcat să-l rateze. Celelalte partide din etapa a III-a, seria A: Univ. Târgoviște – ACS Interhandbal București, Politehnica Iași – Dinamo II București, ACS Handbal Teleorman Alexandria – HC Buzău 2010, CSU Galați – HC Vaslui, Steaua București – LPS P. Neamț și CSU II Suceava – CSM Focșani 2007.

2 comentarii la „Avancronică: CSM Bacău – CSM Călărași (sâmbătă, ora 17, Sala Sporturilor)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.