Florin Grapă: ”Dacă ne gândim că Unicul, Blajul sau Medicina ar putea să ne creeze probleme în campionat, putem să predăm echipamentul”


”A fost un turneu bun pentru noi, cu plusuri și cu minusuri. Le vom analiza, mai ales minusurile, că plusuri nu preau au fost dacă stăm să ne gândim, și mergem la treabă în continuare. Unul din minusurile mari a fost serviciul, nu prea am servit în acest turneu”, a declarat antrenorul Florin Grapă la finalul ultimului meci din Cupa Municipiului Bacău la volei feminin. Tehnicianul băcăuan a adăugat: ”Sigur că a contat și faptul că nu le-am avut la antrenamente pe toate jucătoarele, fără ca asta să fie o scuză. Pe mine m-a interesat cel mai mult să văd ce potențial au jucătoarele la acest moment și ce mai avem de făcut.”
Întrebat dacă meciul Știința – Unic s-a ridicat la nivelul unui derby, Florin Grapă a răspuns: ”Doar ca rezultat, atât. Meciul a fost slăbuț, asta e realitatea.” Referitor la stadiul pregătirilor vicecampioanei pentru campionat, antrenorul Științei a spus: ”Știu că sunt obosite, fiindcă am pus accent foarte mare pe pregătirea fizică și acest lucru se vede. De asemenea, trei dintre jucătoarele străine sunt venite doar de două săptămâni și sunt foarte obosite.”
În final, Florin Grapă a oferit o replică spumoasă întrebat fiind despre ce i-a arătat turneul în privința celor trei adversare: ”Dacă ne gândim că ar putea să ne creeze probleme vreuna din cele trei echipe, înseamnă că putem să predăm echipamentul.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.