Avancronică: Potaissa Turda – Știința MD Bacău (vineri, ora 17.30, în direct pe Digisport 2, live text pe Sport.Bacaul.Ro)


Așeptarea s-a încheiat, începe show-ul. Ediția 2012-2013 a Ligii Naționale de handbal masculin începe cu Știința Municipal Dedeman Bacău în postura de vicecampioană și de echipă decisă să întrerupă supremația Constanței. Sorții au decis ca primul joc al băcăuanilor să se dispute în deplasare, în fața unui adversar nici prea-prea, nici foarte-foarte. Turda este noua echipă a lui Sandu Iacob, formație pe care Știința a învins-o de două ori în sezonul trecut, 31-26 la Bacău și 30-22 în deplasare.
”Este debut de campionat și cu toții știm că primul meci este cel mai dificil. Potaissa Turda e o echipă în ascensiune și sunt convins că nu va face niciun pas înapoi pentru a încerca să câștige, cu atât mai mult cu cât noi mai avem multe lucruri de pus la punct. De-aici încolo, noi nu ne mai putem permite fluctuații precum cele din jocurile de pregătire, trebuie să ne găsim o cadență și să avem un ritm al nostru pe care să-l impunem în joc”, ne-a declarat antrenorul principal al vicecampioanei, Eliodor Voica.

Celelalte partide ale primei etape: CS Caraș-Severin – CSU Suceava 30-23, HCM Constanța – Dinamo (vineri, ora 19.30), CSM București – Poli Timișoara (sâmbătă, ora 11), Pandurii Tg. Jiu – CSM Ploiești (sâmbătă, ora 18) și U Transilvania Cluj – HC Odorhei (miercuri, 19 septembrie, ora 18).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.