Eliodor Voica: ”Era nevoie de mai multe meciuri tari în perioada de pregătire”


La finalul turneului de la Odorhei i-am solicitat un interviu antrenorului principal al Științei Municipal Dedeman Bacău pentru a afla cum se prezintă vicecampioana României cu două săptămâni înainte de debutul sezonului oficial.

Rep.: Cum s-a prezentat echipa la Cupa Odorheiului ?

Eliodor Voica: Cred că a fost un turneu util, bun pentru perioada în care ne aflăm. Echipa noastră a avut fluctuații în toate partidele, lucru care s-a văzut și pe tabela de marcaj. Au fost reprize diferite în toate cele trei meciuri – o sincronizare mai greoaie în prima repriză, după care, în repriza a doua am reușit să facem alt meci.

Rep.: Care ar fi cauzele începuturilor mai poticnite de meci?

E.V.: Este vorba de integrarea noilor veniți, pentru care mai e nevoie de timp. Tot de timp e nevoie și pentru a pune la punct relațiile de joc, pentru a fi înțelese anumite principii și anumite trasee de joc.

Rep.: Vizavi de aceste lucruri, n-au fost totuși prea puține meciuri tari în această perioadă de pregătire?

E.V.: Dacă e să facem un calcul, am avut parte de cinci meciuri tari, o cifră nu prea rotundă. Era nevoie de mai multe meciuri tari, care ne-ar fi adus un plus. Din păcate, astea sunt posibilitățile, nu mai sunt multe echipe în România cu care să faci meciuri tari.

Rep.: Ești mulțumit de felul în care se prezintă echipa cu două săptămâni înainte de startul campionatului ?

E.V.: Nu pot să mă declar mulțumit, fiindcă mai sunt foarte multe lucruri care au nevoie de corecții, atât în ceea ce privește faza de atac, cât și cea de apărare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.