Rezultat mincinos/Aerostar Bacău – Sport Club Bacău 0-1 (0-0)


Ce metamorfoză a suferit Sport Club Bacău în decurs de numai trei zile! De la echipa care domina clar o divizionară secundă și se califica mai departe în Cupa României, la o adunătură de băieți care s-au întrecut în gafe și caraghioslâcuri. Ori poate că plecarea lui ”Tase” i-a anesteziat în așa hal încât în prima repriză nu prea s-au întâlnit cu obiectul muncii, respectiv cu mingea.
Timp de o oră, pe terenul ”Aerostar” n-a fost decât o echipă, cea gazdă. Mânjii lui Fane Apostol au dominat copios ostilitățile, le-au ascuns balonul adversarilor, au avut și o bară prin Mădălin Munteanu, dar mingea n-a vrut să intre în plasă. După minutul 67, o vrajă a pogorât asupra ”aviatorilor”, gripându-le motoarele și vlăguindu-le forțele. În aceste condiții, Stoica a înscris cu capul golul victoriei în minutul 69, la o fază în care marcajul a lipsit cu desăvârșire. Până la final, oaspeții puteau să mai înscrie, dar Miron și Hurdubei s-au umplut de ridicol, în galeria ”râșilor” meciului regăsindu-se și Bogdan Ungureanu.

Aerostarul e clar echipa nedreptățită de rezultat și cu siguranță că puștii lui Fane Apostol vor produce numeroase surprize plăcute în acest campionat. În ceea ce-i privește pe cei de la Sport Club, ar face bine să se (re)apuce de jucat fotbal, altfel vinerea viitoare le dă Miroslava cu stadionul în cap și-atunci ce rost ar mai avea să continue…
Nu încheiem înainte de a aminti agresivitatea inexplicabilă a oamenilor de ordine de la Aerostar vizavi de presă. În aceste condiții, îi asigurăm pe reprezentanții clubului respectiv că nu-i vom mai deranja cu prezența.

Aerostar: Vizitiu – Varea, Strungariu, Măgirescu, Sârbu – Burcă, Honea (46 R. Gheorghe) – Gândulescu (72 Ichim), Tofan, C. Berbecie (57 Popa; 78 Fl. Berbecie) – Munteanu. Antrenor: Ștefan Apostol.

Sport Club: Știrbu – Răduțoiu, Stoica, Adăscăliței, Carp – Husein (46 Miron), Bamba (46 Pintea), Dumitriu, Hurdubei – B. Ungureanu (84 Blănaru), Costin (74 Vasiliu). Antrenor: Sorin Condurache.

Celelalte rezultate ale etapei: CSM Moinești – Oțelul II Galați 3-3, CS Kosarom Pașcani – Petrotub Roman 0-0, Bucovina Rădăuți – Young Stars Panciu 1-0 și FCM Dorohoi – Ceahlăul II Piatra Neamț 1-0.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.