”Tase” în locul lui Dorinel ? ”Invenții ale presei !”


Antrenorul formației Sport Club Bacău și-a felicitat jucătorii după victoria cu Dunărea Galați, dar s-a declarat nemulțumit de prestația din prima repriză. ”În primul rând vreau să-mi felicit echipa, mai ales pentru a doua repriză, fiindcă prima repriză m-a nemulțumit, nu în totalitate, dar ne-am creat prea puține acțiuni de atac. Să nu uităm că a fost un joc de cupă cu o echipă de Liga a II-a, însă formația noastră a practicat un joc bun mai ales în partea a doua a meciului și drept consecință am obținut calificarea.”

Referitor la introducerea inspirată la pauză a lui Costin, Viorel Tănase a spus: ”Pentru mine, fiecare jucător din lotul echipei este important și atunci când intră pe teren trebuie să se achite de sarcinile pe care le are, iar Costin asta a făcut. Sunt lucruri normale, pe care le lucrăm la antrenamente și vedeți că ușor-ușor se văd și automatismele.”

Referitor la subiectul plecării la Oțelul Galați, antrenorul celor de la Sport Club Bacău a precizat: ”La momentul ăsta, numirea mea în locul lui Dorinel Munteanu nu reprezintă decât invenții ale presei. Până la acest moment nu m-a sunat nimeni, eu sunt sub contract cu Sport Club Bacău și-mi fac meseria cum pot mai bine.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.