Știința MD Bacău – HC Vaslui 42-24 (21-11), într-un meci de verificare


Știința Municipal Dedeman Bacău a susținut sâmbătă dimineață un joc de verificare în compania divizionarei secunde HC Vaslui. A fost doar o mișcare de week-end, din cauza diferenței foarte mari de valoare dintre cele două formații, oaspeților lipsindu-le și câțiva jucători accidentați. De la Știința a lipsit doar Dragoș Iancu din cauza unei entorse, însă nu e vorba de nimic grav. Eliodor Voica a rulat tot lotul de jucători, adică 4 portari și 14 jucători de câmp, cu toții arătând poftă de joc. ”Cred că a fost o mișcare bună de sfârșit de săptămână și mulțumim echipei din Vaslui că a făcut deplasarea și a reușit faze frumoase de handbal. În ceea ce ne privește, am mai avut parte de câteva greșeli și neconcordanțe, atât în apărare, cât și în atac, lucruri care vor trebui puse la punct foarte rapid”, a declarat antrenorul principal al vicecampioanei la finalul jocului.

Știința: Liszkai, Tamaș, Grigoraș, Tevzadze – Ghiță 8, Păunică 6, Da Silva Ferreira 4, Bondar 3, Georgescu 3, Novanc 3, Moisă 3, Păiuș 3, Rotaru 2, Manea 2, G. Bujor 2, B. Voica 2, Dospinescu 1, Ramba.

HC Vaslui: Cloșcă, Pleșca, Mocanu – Ifrim 7, Anton 6, Nemenco 4, Barac 2, Filip 2, Bejenaru 2, Soare 1, Arbone, Tudusciuc, Zaharia.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.