Au încheiat pe 7 / FCM Bacău – Dunărea Galaţi 3-0 (1-0)


A căzut cortina şi peste cel de-al doilea eşalon fotbalistic. La revenirea din exilul forţat în Liga a III-a, FCM Bacău a făcut o figură onorabilă, încheind campionatul pe locul 7. Cu toate acestea, sezonul n-a fost unul lipsit de convulsii pentru băcăuani, cu nenumărate ameninţări ale patronului cu retragerea din campionat din motive financiare şi, cel mai urât, cu atacurile la adresa antrenorului Gheorghe Poenaru, forţat să demisioneze.
Deşi se spune că soarta echipei va depinde de data de 10 iunie, avem convingerea că FCM Bacău va rămâne echipa-fanion indiferent de rezultatul alegerilor şi că, în sfârşit, raţiunea va prima în faţa orgoliilor meschine.

În ultima etapă a sezonului 2011-2012, FCM Bacău a învins acasă pe Dunărea Galaţi cu 3-0, prin golurile reuşite de Croitoru (min. 39), Vl. Pavel (min. 80) şi Mihălăchioae (min. 85), după o evoluţie entuziasmantă. Băcăuanii au evoluat în formula: Roca – Mihălăchioae, Lozneanu, Ursu, Luncanu – Doboş, Taban, Croitoru, Vraciu (71 Huiban) – Boghian (50 Vl. Pavel), Hurdubei (60 Curiliuc).

2 comentarii la „Au încheiat pe 7 / FCM Bacău – Dunărea Galaţi 3-0 (1-0)”

  1. Am fost la fiecare meci de-acasa al Fcm-ului. Turul a fost cam prost , dar returul cu revenirea lui Marius Croitoru a fost fantastic.

  2. Apropo de 10 iunie doresc o fuziune ca dupa inca un an de „B”(rodaj) s-a mergem spre Liga Nat. cu frutea sus.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.