Handbalist brazilian în probe la Știința Bacău


După cel mai bun sezon din istoria echipei, în care a obținut medaliile de vicecampioană și a jucat finala Cupei României, Știința Municipal Dedeman Bacău țintește mai sus. Atât managerul Puiu Ciobanu cât și finanțatorii au anunțat că obiectivul pentru sezonul viitor e obținerea titlului. Ușor de spus, însă pentru susținerea unei asemenea ținte e nevoie de mulți bani și de un lot numeros și valoros. Aceasta, în condițiile în care Știința a pierdut deja două piese de bază, ucrainenii Kurilenko și Gurkovsky, în timp ce Laufceac și Tevzadze sunt pe picior de plecare.
Deocamdată, a fost adus interul stânga Păiuș, iar săptămâna viitoare gruparea băcăuană va avea în probe un internațional brazilian (tot inter stânga) care a evoluat în campionatul Italiei. De la CSM Bacău vor reveni Grigoraș, Mihai Bujor și Tărâță, Știința aflându-se în negocieri cu mai mulți jucători, prioritară fiind transferarea unui pivot, în condițiile în care Adrian Sipos s-a operat din nou de ligamente și va lipsi până în noiembrie-decembrie.
O certitudine pentru sezonul viitor o reprezintă și Sorin Bârză, cel care, pe lângă atribuțiile de antrenor al portarilor, va putea să și evolueze dacă situația o va cere.

11 comentarii la „Handbalist brazilian în probe la Știința Bacău”

  1. dar un inter dreapta cand veti aduce?Daca Ghita nu merge…Manea nu face fata si in atac..avem nevoie de un inter dreapta!

  2. bine ca vine robinho in probe dar le da drumul unora ca si kurilenko, gurkovski, shota sau laufceac … v-ati imbatat de la atata succes.

  3. NUUUUU, nici ca o puteai zice mai bine. Subscriu.

    Plus ca sunt destule valori in tara. Sandu I. e un simbol. De ce pleaca?

  4. Daca a fost adus Paius la ce mai e nevoie de inca un inter stanga? ramba cand mai joaca. e un jucator foarte bun si foarte tanar, care a crescut de la meci la meci

  5. Ramba abia a inceput sa joace titular, lumea spune ca poate fi viitorul inter stanga al Nationalei. Paius este si el om de Nationala, ce mai trebuie un brazilian pe acelasi post? PLeaca Shota (tocmai Shota!) si Laufceac si vine Grigoras? In locul lui Gurkovsky cine vine? Sandu Iacob trebuia sa se retraga de la Bacau, orice copil stie treaba asta. De ce sa nu distrugem ceva ce incepea sa mearga bine, nu? Pentru ca gluma asta proasta sa fie completa mai trebuie sa ne anunte ca la anu’ se va juca pe un teren desenat cu creta in parcarea Salii Sporturilor

  6. avem unul dintrei cei mai buni portari din campionat. cum se gandesc domnii de la stiinta sa scape exact de el. ceva este la mijloc. domnule voica luati atitudine! sandu iacob simbolul echipei din bacau iar este manjit de acesti oameni din cadrul echipei. rusine

  7. Shota,Laufceac si Tamas trebuie sa ramana la stiinta ………super portari …..sa nu plece nimeni din echipa,sa mai aduca vreo 7 jucatori de valoare,pe langa ce avem , sa luam campionatul … SUPER STIINTA…!!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.