Sebastian Hagiu: ”Nu vom merge la turneul de promovare ca mielul la tăiere”


Antrenorul Sebastian Hagiu s-a declarat mulțumit de felul în care se prezintă handbaliștii de la CSM Bacău cu trei săptămâni înainte de turneul de promovare. ”La momentul actual, suntem foarte mulțumiți pentru faza de apărare, fiindcă acești copii au realizat că un joc se poate câștiga foarte ușor cu apărarea. Avem încă problema ratărilor, pe care sperăm s-o rezolvăm până la turneul de promovare, care va avea loc la Buzău, în perioada 24-27 mai. Părerea mea e că aceste ratări apar pe fond de relaxare.”
Întrebat dacă are vreo preferință în privința viitoarelor adversare de la turneul de promovare, tehnicianul băcăuan a spus: ”Nu avem nicio preferință, noi plecăm cu șansa a doua dar nu vom merge acolo ca mielul la tăiere. Avem o echipă foarte tânără, pentru noi va fi o experiență, iar dacă va fi să prindem și o zi bună, vom face o figură frumoasă. Noi suntem în faza acumulării de experiență, majoritatea jucătorilor au fost juniori în sezonul trecut, iar pentru ei participarea la un asemenea turneu va fi de mare încărcătură, ca și pentru mine, de altfel.”

7 comentarii la „Sebastian Hagiu: ”Nu vom merge la turneul de promovare ca mielul la tăiere””

 1. frumoase cuvinte, realista dorinta unui specialist; ma intreb ca suporter
  1. de ce a plecat antrenorul GOMENIUC?
  2.de ce handbalistele de la CSM au depus memorii la FRH, pentru a fi libere de contract?
  3. de ce pentru handbal nu mai sunt bani?
  4. care sunt planurile de viitor pentru Stiinta Dedeman?
  5.exista o strategie de revigorare a handbalului?
  6. s-a promis o a doua echipa de liga masculina cu juniorii pregatiti de Gomeniuc si acum nu se stie ce se va intimpla dupa promovare, daca o sa promovam. de ce aceasta STARE DE TENSIUNE?
  7. unde e iluziile noastre, ale suporterilor?

 2. Ce cerdeti voi ca copiii acestea vor juga cu toata forta, cind nu li se dau banii la timp, cind premiile lor nu se dau cum ar fi trebuit, amn senzatia ca managerul echipei ar trebui fi alungat. credeti ca ei nu vad ca sunt pacaliti.sunt pe primul loc ce mai doriti,cu asa atitudine…scuze
  stare de tensiune in ultima jumatate de an, asta se vede si cu ochiul neinarmat.

  1. moldovene invata sa scrii corect cat de cat romaneste,ai ceva timp aici….timp in care te-ai pregatit la cel mai inalt nivel si ai ceva sanse sa ajungi……handbalist !

 3. cine ar vorbi despre ortografie.nustiu cine esti si nici nu ma intereseaza, fii putin mai respectuos, daca am si facut greseli,nu trebuie sa accentuezi.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.