Fotbal, Liga a III-a, seria I / Rapid Suceava rămâne în pole-position


Lidera seriei I, Rapid CFR Suceava, a fost la un pas să piardă două puncte pe teren propriu, dar Marinkovic a înscris în prelungiri golul victoriei cu 4-3 împotriva lui CS Panciu, formația care o încurcase și pe SC Bacău cu două săptămâni în urmă. Echipa pregătită de Marin Barbu s-a impus cu 2-0 pe terenul nou-promovatei ABC Stoicescu și rămâne la un punct în spatele sucevenilor, care au însă un meci mai puțin disputat.
Aerostarul a obținut un nou succes cu 2-0 pe teren propriu, de data aceasta cu CSM Pașcani, și rămâne pe locul 6 al clasamentului seriei I. Petrotub Roman a pierdut surprinzător la Ceahlăul II și iese definitiv din cărțile promovării. Cu toate acestea, romașcanii vor avea un cuvânt greu de spus în lupta pentru primul loc, dat fiind faptul că vinerea viitoare vor juca acasă cu Rapid CFR Suceava. O victorie a sucevenilor la Roman le-ar asigura în proporție de 90% promovarea în eșalonul secund.

Rezultate etapa a 25-a: ABC Stoicescu – SC Bacău 0-2 (0-1), Aerostar Bacău – CSM Pașcani 2-0 (0-0), Ceahlăul II – Petrotub Roman 2-1 (0-1), CSM Focșani – FCM Dorohoi 0-2 (0-0), Politehnica Galați – CSM Rm. Sărat 3-2 (1-2), Rapid CFR Suceava – CS Panciu 4-3 (2-1) și Cetatea Tg. Neamț – Sporting Suceava 0-3 (0-1).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.