Debandadă maximă / CSM Bacău – Dunărea Brăila 21-31 (11-13), în Liga Națională de handbal feminin


Handbalistele pregătite de Gabriela Manea și Gabriel Armanu n-au ținut să se reabiliteze în fața propriilor suporteri nici măcar la ultima apariție în fața acestora. Neplătite, blazate și ignorate de conducerea clubului, sportivele băcăuane și-au bătut joc de meci, de public și mai ales de ele însele. Cea mai elocventă imagine a debandadei din tabăra gazdelor este echipa din minutul 50, cu Amoagdei pivot, Matei inter dreapta și Duță extremă dreapta. Mai lipsea Busuioceanu în poartă să fie tacâmul complet. Păcat și totodată rușinos pentru handbalul băcăuan ce s-a întâmplat în acest sezon cu această echipă, mai ales că există riscul ca acestei grupări să i se ducă buhul că nu-și plătește jucătoarele cu lunile, unele dintre ele neavând plătită nici chiria locuințelor. Pe de altă parte, va fi interesant de văzut cine va risca să legitimeze jucătoare cu mari pretenții, dar care au excelat un sezon întreg doar la greve.

CSM Bacău: Parhomenko (14 interv.), Croitoru (3 interv.) – Krumova 3, Busuioceanu 3, Shutska 3, Toma 3, Matei 2, Cherecheș 2, Simion 1, Duță 1, Amoagdei 1, Szabo 1, Lazăr 1, Ciucă. Antrenori: Gabriela Manea și Gabriel Armanu.

Dunărea Brăila: Voicu (20 de interv.), Dobre (4 interv.) – Perianu 9, Horjea 7, Crăciun 4, Yushchenko 3, Lobach 2, Brot 2, Constantinescu 2, Adespii 1, Iancu 1, Bărbos, Drăguț, Irimia. Antrenor: Ioan Băban.

Un comentariu la „Debandadă maximă / CSM Bacău – Dunărea Brăila 21-31 (11-13), în Liga Națională de handbal feminin”

  1. O echipa adunata de peste tot cu jucatoare care nu jucau nimic nici inainte.Mai au 60 de minute de chin si pleaca fiecare unde poate si noi raminem iarasi fara handbal feminin.Si-au batut joc de noi.Un club infiintat politic, pentru propaganda inainte de alegeri.Un manager si un presedinte pusi numai pe japca.Daca voi ati vrea sa spuneti tot ceea ce stiti ar fi deranj mare si poate chiar si aceste jucatoare nu ar fi atit de hulite.Se lauda peste tot conducerea cu ce rezultate marete are la sporturile individuale si la handbal baieti.Dar la sporturile individuale TOTI sportivii erau formati si cu rezultate bune iar la baieti acestia erau campioni la juniori cu echipa aceea de moldoveni.In rest minciuna electorala.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.