Declarații după CSM Bacău – Dunărea Brăila 21-31 / Ioan Băban: ”La Bacău s-a făcut totul în pripă”


Ioan Băban (Dunărea Brăila): ”La noi s-a simțit oboseala jocului de la Baia Mare de miercuri, unul mult mai greu, dar și a drumului până acolo. De aceea, am apelat la unele jucătoare mai proaspete fizic, pe parcurs am schimbat și sistemul defensiv, când am trecut la supraveghere la Busuioceanu și atunci le-am deranjat pe adversare. În ceea ce privește echipa din Bacău, părerea mea este că s-a făcut totul în pripă, prea dintr-o dată. Handbalul e un joc dur, un joc de contact, în care relațiile de joc necesită timp mai îndelungat. Aici s-a încercat să se facă totul în vară, dar nu e suficient să aduci niște jucătoare, nici acelea valoroase, fiindcă nu mai aveai de unde, la ora aceea. Au fost aduse niște rezerve de la Brașov și din altă parte. Am vorbit și cu antrenorii Armanu și Manea să-și crească viitoarea echipă din Liga a II-a. Această echipă n-a fost pregătită pentru prima ligă, să nu uităm totuși că handbalul feminin românesc este destul de valoros, iată că Tadici joacă o finală de cupă europeană, Radu Voina a ajuns în semifinalele Ligii Campionilor, deci avem un campionat puternic.”

Gabriel Armanu (CSM Bacău): ”Nu s-a înțeles că nu e totuna să pierzi cu 4 sau cu 10 goluri, fiecare jucătoare a vrut să-și facă numărul individual și am trăit din nou aceleași momente pe care le-am trăit pe parcursul anului. Am jucat doar 10-15 minute de handbal, după care s-a terminat la fel ca de fiecare dată. Atât poate această echipă la ora actuală, poate că puținele victorii pe care le-am obținut au însemnat o autodepășire a jucătoarelor noastre. Îmi pare rău, fiindcă este o pată pentru handbalul feminin băcăuan faptul că nu am reușit să facem publicul să plece mulțumit de la sală. Dacă se pierdea prin luptă, era OK, dar când pierzi așa cum s-a întâmplat azi, deja e prea mult.”

7 comentarii la „Declarații după CSM Bacău – Dunărea Brăila 21-31 / Ioan Băban: ”La Bacău s-a făcut totul în pripă””

  1. Armanule daca aveai un pic de demnitate iti asumai macar acest esec.Chiar si cele doua fotografii spun multe (figura unui om care a trait intens si cu emotii meciul si a unuia care abia asteapta sa se termine calvarul acesta si sa o ia de la capat in alta parte).Este incununarea antrenamentelor facute de tine, a fitilelor la care esti maestru si, cireasa de pe tort a timpului petrecut linga ele si cu ele inclusiv in deplasare (!?).Mare dreptate are dl Baban dar este prea greu pt tine sa recunosti asta (sau poate nu te lasa stapanii).Ati facut ceea ce ati vrut si tu si Lupu si toti care v-ati laudat cu bune intentii pt Bacau.Rusine !

  2. Si o statistica evidenta: Manea antrenor principal (Constanta 2pct in deplasare,Bucuresti 2 pct,Ploesti 1 pct,Deva 2 pct) Armanu antrenor principal( Roman 2 pct,Brasov 2 pct (la masa verde(furate)).Unde este acea miscare de mare specialist(!?) facuta de dl Lupu???

  3. STII CEVA ARMANU ,ACUMA NU GASI SCUZE CA ECHIPA S-A FACUT DIN PRIPA,AI ADUS JUCATOARE CUM E TOMA MIRELA CARE NU ARE NICI O REALITATE CU HANDBALUL SI ALTE JUCATOARE CARE MARIANA TARCA NU LE-A VRUT IN ECHIPA SI BACAUL LE-A LUAT REPEDE.AI ADUS MAI MULT JUCATOARE PRIETENE CU HANDBALUL.ARMANU LASA-NE

  4. Felicitari Sport Bacaul in sfarsit ati facut un articol care se apopie de realitate.Nu asta celalat.:). Cat despre antrenori PRAF Manea nare treaba cu antrenoratu,pedagogia….Gabi Manea doar cu dorinta nu se poate castiga.Trebe sa inveti sa antrenezi sa le respecti pe fete sa le dai incredere si poate vei deveni o antrenoare la fel de mare cum ai fost ca jucatoare Armanu bun antrenor, technician, pedagog dar cand obiectivu ii sa nu castigi meciuri faci tot ceti sta in putere sa nu castigi. Adica pe felie cu presedintele sa retrogradeze echipa. Nu le dai salarile la fete,nu le antrenezi, cand o jucatoare joaca bine o scoti cand joaca rau o lasi pe teren….. inca odata Felicitari Bacaul Sportiv pentru articol

  5. Imi pare rau ca s-a ajuns in situatia asta. O echipa distrusa de ambitiile politice ale lui Lupu si Stavarache care au crezut ca pot face din nimic un bici magic de campanie. Gabi Manea si-a dorit, a suferit mult si cum a mai dovedit poate face o echipa competitiva. Numai ca si aici nu a fost lasata in pace, cum a fost si la Stiinta. Jucatoarele acelea cu CV au fost mana in mana cu Armanu care le-a tinut in brate. Cand banii n-au mai venit la surse s-au stricat treburile. Asa au aparut bisericutele, grevele si non combatul pe care l-am vazut la meciul cu Baia Mare, cu Craiova sau Ploiesti. Sunt multe pe povestit., Oricum rusine conducerii pentru modul cum au manageriat aceasta echipa si rusine jucatoarelor entru abordarea din teren. POate nu se vrea handbal feminin in Bacau.

  6. Are dreptate Baban, echipa trebuia sa porneasca cu o baza solida. Nu cred ca doar staful si jucatoarele sunt vinovate. Si cei care nu au avut rabdare in liga II, si cei nu le-au acordat timp pentru omogenizare. E un cumul de factori care au dus in timp la retrogradare. La anul cu un lot remaniat, cu o strategie realista si o viziune normala cu siguranta vom promova (chiar si cu staful de azi). Capul sus si inainte la munca.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.