Minifotbalul oneștean se pregătește de play-off

Duminică au avut loc la Onești unele dintre cele mai frumoase meciuri din acest campionat, atât pentru echipele din prima parte a clasamentului cât și pentru cele de pe ultimele poziții. Astfel putem să vorbim de două derby-uri ale acestei etape, pe de o parte Roxvapin vs. Tsunami, iar pe de altă parte de Onestin vs. Viitorul Gura Văii. Partida dintre Roxvapin și Tsunami a fost cu atât mai importantă cu cât e vorba de meciul direct dintre două dintre cele mai bun echipe din campionatul oneștean. Meciul a fost unul excepțional cu un număr important de spectatori, Cristi Borcescu și Done Grama fiind jucătorii care au făcut diferența pe teren în fiecare fază a jocului. Roxvapin și-a adjudecat victoria cu scorul de 4-2, inclusiv pe fondul unor ratări cu poarta goală a celor de la Tsunami. În ciuda rezultatului ambele echipe au demonstrat că ar putea face față cu brio unui Campionat Național, acest lucru fiind posibil și datorită faptului că au adunat cei mai talentați jucători din oraș.
Celălalt derby a fost reprezentat de cele două echipe care nu acumulaseră înaintea acestei etape niciun punct, Onestin Onești și respectiv Viitorul Gura Văii. A fost un meci foarte frumos în care ambele echipe și-au dorit foarte mult victoria. Onestin a fost echipa care cu puțin noroc a egalat chiar pe finalul partidei, împărțind astfel în mod echitabil punctele cu echipa din Gura Văii. Scor final 3-3, iar jucătorul meciului a fost nominalizat Ionuț Apostu, component al echipei Viitorul Gura Văii.
Tot în cadrul acestei etape s-a disputat și meciul dintre CSA Tîrgu Ocna și Emisil Oituz. Prima repriză a aparținut echipei din Oituz, însă experiența jucătorilor de la Tîrgu Ocna, Berza și Colbu, a făcut diferența. Meciul nu a fost unul spectaculos, jucându-se la rezultat, miza play-off-ului făcându-și simțită prezența. Scorul final a fost de 6-4 pentru CSA Târgu Ocna, iar jucătorul meciului a fost nominalizat Andrei Sănduleanu.
Echipa No Problem s-a retras înaintea acestei etape, toate rezultatele acesteia fiind anulate.

”Plăcerea jocului pe care o văd pe terenul de minifotbal mă încântă și sper ca la următoarea ediție din toamna aceasta să putem avea mult mai multe echipe care vor lua startul în Divizia de Onești și totodată ca toate acestea să împărtășească aceleași valori ca și minifotbalul european”, ne-a declarat Gheorghe Burleanu, președintele Asociației Județene de Minifotbal.

Superliga I: CLASAMENT
Mj V E I Gi – Gp Pct
1. ROXVAPIN 6 6 0 0 33-8 18
2. CSA TÎRGU OCNA 6 5 0 1 46-19 15
3. TSUNAMI ONEȘTI 5 4 0 1 29-11 12
4. EMISIL OITUZ 6 3 0 3 27-25 9
5. R.E.D. 2012 ONEȘTI 5 2 0 3 20-26 6
6. KASTTEL 5 1 0 4 12-32 3
7. VIITORUL GURA-VĂII 6 0 1 5 15-33 1
8. ONESTIN ONEȘTI 5 0 1 4 12-40 1

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.