EXCLUSIV / Sezon încheiat pentru Marius Bondar, situația lui Răducu Tamaș e incertă


Vești proaste pentru Colin Voica în ceea ce-i privește pe cei doi jucători care au părăsit terenul accidentați în timpul partidei cu CSU Suceava. Astfel, Marius Bondar are fractură de maleolă și nu va mai putea evolua până la finalul sezonului. În minutul 25 al partidei pe care o începuse foarte bine, extrema dreaptă a Științei a primit mingea și, în momentul în care se pregătea să pătrundă spre semicerc, suceveanul Roșu a încercat să-i închidă unghiul punându-i piciorul în față. Marius Bondar a călcat pe piciorul adversarului, după care s-a prăbușit în semicerc urlând de durere și a părăsit terenul pe targă, în aplauzele spectatorilor. ”Din păcate, acest sezon s-a încheiat pentru mine, voi sta cel puțin o lună cu piciorul în gips”, ne-a precizat extrema băcăuană.
După o prestație foarte bună, ce a inclus și două aruncări de la 7 metri parate, Răducu Tamaș a fost nevoit să iasă de pe teren în minutul 50 din cauza unei probleme musculare la piciorul stâng. ”Încă nu știu dacă e ruptură sau întindere, voi merge mâine la un ecograf. În orice caz, nu pot mișca piciorul, deci lucrurile nu stau foarte bine”, ne-a spus portarul Științei.
În aceste condiții, situația se anunță destul de dramatică pentru formația băcăuană, care ar putea fi nevoită să abordeze finalul de sezon cu un singur portar valid, Ștefan Laufceac fiind și el accidentat.

8 comentarii la „EXCLUSIV / Sezon încheiat pentru Marius Bondar, situația lui Răducu Tamaș e incertă”

  1. Foarte frumos meciul, pacat ca s-au accidentat Raducu si Bondar… Ii asteptam cat mai repede pe teren!

  2. Daca pentru Marius Bondar s-a terminat sezonul , sper ca pana la meciul cu Hcm Constanta de peste 2 saptamani sa-i avem in poarta si pe Stefan Laufceac, dar si pe Raducu Tamas.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.