Rocadă între cumetri: Gheorghe Poenaru schimbat cu Cristi Popovici


Inevitabilul s-a produs: criticat de finanțatorul lui FCM Bacău după victoriile de pe teren propriu cu Dinamo II și Gloria Buzău, antrenorul Gheorghe Poenaru a fost înlocuit marți cu Cristi Popovici, după înfrângerea de acasă cu Callatis Mangalia. Gheorghe Poenaru este omul care a resuscitat echipa-fanion a Bacăului, antrenând-o după ce a fost retrogradată cu forța în premieră în Liga a III-a, la finalul sezonului 2009-2010. Poe a luat-o de la capăt cu un colectiv tânăr și neexperimentat și a promovat en-fanfare în eșalonul secund, la capătul unui sezon în care nu a cunoscut înfrângerea și a terminat la 10 puncte avans față de rivala Sport Club Bacău. Deși nu a beneficiat de niciun transfer (cu excepția lui Baciu, ale cărui prestații din tur au fost mai mult decât discrete), Gheorghe Poenaru a adus-o pe FCM Bacău la jumătatea clasamentului cu 9 etape înainte de finalul campionatului, în afara luptei la retrogradare. Elegant, tehnicianul băcăuan a declarat pentru cotidianul ”Deșteptarea” că renunță din motive personale. Noul antrenor al FCM-ului, Cristi Popovici, a pregătit-o ultima dată pe Sport Club Bacău, cu care a încheiat pe locul al treilea turul seriei I din Liga a III-a. ”Nu privim deloc cu ochi buni această schimbare, nu e corect față de Gheorghe Poenaru”, a precizat liderul galeriei galben-albaștrilor, Robert Andrieș.
Din cauza acestei decizii profund nedrepte față de Gheorghe Poenaru, Sport.Bacaul.Ro nu va mai prezenta relatări de la jocurile echipei FCM Bacău până la finalul sezonului.

8 comentarii la „Rocadă între cumetri: Gheorghe Poenaru schimbat cu Cristi Popovici”

  1. bine faceti ca nu veti mai relata nimik.popovici ne va baga din nou in liga3.nu e corect ce se intampla si de vina este numai sechelariu.sper si cred ca nu va mai iesi primar,numai niste nebuni l-ar vota.respect nea Ghita

  2. cred ca este o decizie profund nedreapta si sustin demersul vostru. acest antrenor a facut sa functioneze o echipa care nu mergea, a luat-o de jos si a incercat sa construiasca ceva. ce mari rezultate si ce joc spectaculos ar fi vrut seche daca nu a aruncat nici un ban pentru transferuri? sa-i fie rusine.

  3. Rusine si nesimtire. Popovici se poate numi antrenor? Nu cred… Daca tin bine minte cu el sau din cauza lui s-a retrogradat.. Este un pacalici. Nea Ghita din nimic a facut o echipa cat de cat buna pt Liga 2…

  4. FCM BACAU din pacate a ajuns echipa de campanie electorala !! Seche foloseste echipa pentru un nou mandat pentru fiusu pt banii in karting

  5. Exista in trecutul nu prea indepartat o declaratie a lui Popovici :” Nu stiu ce sa-i mai invat (pe jucatori) „. Chiar daca este asa ,un conducator nu trebuie sa spuna asa ceva.S-a autodescalificat in fata jucatorilor,si-a sapat singur autoritatea.

  6. D-tru Sechelariu a comis o greşeală impardonabilă, greşeală care (probabil) îl va costa. Antrenorul şi OMUL Ghiţă Poenaru nu merita asemenea „răsplată” după reabilitarea unei grupări care în 2010 era pe cale de dispariţie. Capacitatea, dârzenia ce îl caracterizează şi munca depusă de Gh.Poenaru a readus FCM-ul în eşalonul doi unde meritul este (cred) în proporţie de 70 % al lui. Să nu uităm că administraţia Stavarache s-a străduit din răsputeri (în vara lui 2010) să retrogradeze această grupare având ideea (diabolică) de a o desfiinţa. Mizerie !!! Curată mizerie în capul lui Seche !!!

  7. mai baieti,nu mai fiti asa siguri pe voi in declaratiile pe care le faceti.nu aveti voi de unde sa stiti exact care este treaba la club,de ce s-A PRODUS ACEASTA SCHIMBARE SI CARE VOR FI EFECTELE EI.ESTE USOR SA CRITICI!foarte usor,dar asteptati sa vedeti cum vor continua lucrurile si cum va merge echipa si nu va grabiti sa judecati.Popovici este un antrenor foarte bun,care a antrenat si a avut rezultate bune la mult mai multe echipe decat Poe…si eu sunt sigur ca va face treaba FOARTE buna din nou!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.