Meci decis de arbitri: Știința Bacău – Tomis Constanța 1:3 (-23, 19, -16, -26)


Așa cum era de așteptat, Știința Bacău și Tomis Constanța au oferit un meci aprig disputat și spectaculos, al cărui deznodământ a fost din păcate influențat decisiv de arbitraj. Astfel, în setul al IV-lea, la 24-21 pentru Știința, arbitrul gălățean Mirel Zaharescu a închis ochii la un blocaj la pasă cât se poate de evident făcut de echipa constănțeană și, în loc de 2-2 la seturi, runda a patra s-a prelungit și a fost adjudecată de oaspete. Tomis preia conducerea cu 1-0 în finala Diviziei A1, iar echipa lui Florin Grapă este condamnată la victorie în partida de miercuri.

5 comentarii la „Meci decis de arbitri: Știința Bacău – Tomis Constanța 1:3 (-23, 19, -16, -26)”

  1. Bun..dar sa nu uitam ca am avut 17-7 in setul 4…Nu a fost vina arbitrilor ca noi nu am fost in stare sa mentinem acel ecart. Daca erau asa bune nu se ajungea de la 17-7 la 24-22.

  2. O hotarire logica a federatiei de volei: cei doi Zaharescu si Nastase au fost inlocuiti cu Cristea, Nicolae (Cluj Napoca) si Pop, Tudor (Cluj Napoca). Lectie pentru cei ce gresesc intentionat! Statistic Stiinta a gresit doar 4 servicii in 4 seturi iar Tomis a gresit de 10 ori; este adevarat ca a fost si caderea din ultimul set dupa un avans de 10 puncte; dar sa nu disperam, sa fim alaturi de echipa, nu am pierdut razboiul, ci doar o batalie; ,,ai pierdut, continua, ai castigat, continua”

    1. bacaul a pierdut setul 3 la 16, in setul 4 a avut 17-7 si vreo 4-5 mingii de set. schimbarea arbitrilor nu se justifica pentru o minge care si aia daca va uitati la reluare a fost un bloc pasiv. de ce nu spuneti ca antrenorul nu a stiut sa gestioneze time-out-urile. a cerut unul la 14-7 cand mai avea doua puncte pana la timpul tehnic si al doilea la 19-14. daca reusea sa pastreze unul pentru final setul era castigat. constanta a avut numai o minge de set si a stiut ce sa faca cu ea. si statistica ta cu seviciile gresite ar trebui sa o compari cu asii si preluarile proaste daca vrei sa ai o imagine in ansamblu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.