Avancronică: Știința MD Bacău – CSU Suceava (miercuri, ora 17.30)


Știința Municipal Dedeman Bacău revine în fața propriilor suporteri după mai bine de o lună, ultimul joc acasă fiind cel de pe 10 martie cu HC Odorhei (37-31). Partida de miercuri, cu CSU Suceava, restanță din etapa a XXI-a, nu e una oarecare. Este vorba de derby-ul Moldovei, partida marilor ambiții, în care se poate spune că handbaliștii pregătiți de Eliodor Voica vor evolua cu medaliile de vicecampioni pe masă. Aceasta, deoarece o victorie a Științei în meciul cu CSU Suceava îi va asigura practic locul al doilea cu cinci etape înainte de finalul campionatului.
Antrenorul Eliodor Voica consideră această partidă drept un extemporal pentru elevii săi, în timp ce Leonard Bibirig a declarat pentru colegii de la GazetaSv.ro că e interesat mai mult să obțină victorii în partidele de acasă și în deplasarea de la Ploiești. Bună încercare a lui ”Bibi” de a adormi vigilența adversarilor. Partidele dintre Bacău și Suceava s-au jucat întotdeauna la turație maximă, iar Bibirig are niște polițe de plătit, după ce CSM Bacău i-a legitimat în acest sezon pe ex-sucevenii Zvanciuc și Bahan.
Să sperăm într-o sală arhiplină, care să creeze o atmosferă incendiară, dar și într-un arbitraj de clasă al buzoienilor Vasile Pavel și Marian State.
În tur, formația băcăuană s-a impus în premieră la Suceava, scor 28-19. Tot miercuri va avea loc și o restanță din etapa a XIV-a, CSM București – CS Caraș-Severin.

5 comentarii la „Avancronică: Știința MD Bacău – CSU Suceava (miercuri, ora 17.30)”

  1. Articolul ce încearcă să tensioneze un meci care nu prea are miză. Este clar că Suceava nu are încă un lot omogen. S-au adus mulţi jucători de valoarea dar foarte tineri care încă nu stăpânesc jocul în viteză. Suceava vrea locul 3 şi calculele sunt simple. Dacă bate toate meciurile mai puţin cu Bacău şi Constanţa şi Reşiţa mai suferă o înfrângere până la finalul campionatului locul 3 este asigurat. În viitorul campionat probabil duelul va fi mai echilibrat. FORZZA SUCEAVA!!

    1. Indiferent de pozițiile din clasament, meciurile Bacău – Suceava au avut mereu miză, vei vedea ce agitație va fi miercuri pe banca oaspeților.

  2. Cu siguranta va fi un meci spectaculos, si sper sa avem o sala arhi plina.
    Parerea mea ca locul 2 il avem asigurat inca de la victoria cu odorhei , iar suceava cu resita se lupta pentru locul 3.

    Mult succes Stiintei Bacau.

  3. Aveti grija ,sa nu-i luati la pietre asa cum i-ati luat pe copiii de la atletism de la Odorhei.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.