Din nou cu titlul pe masă: Știința Bacău – Tomis Constanța (marți și miercuri, ora 14)


Pentru al doilea an consecutiv, finala Diviziei A1 la volei feminin le aduce față în față pe Știința Bacău și Tomis Constanța. Anul trecut, constănțencele și-au ajdudecat titlul după patru partide, însă anul acesta datele problemei par a se fi schimbat. În primul rând, Știința Bacău are atu-ul omogenității, dar și al unor achiziții foarte bune în vara trecută (Sobo, Hosu, Miclea, Breban). Băcăuanele au și avantajul de a începe lupta acasă, iar un eventual joc decisiv ar avea loc tot la Bacău. De altfel, Florin Grapă e decis să-și valorifice din plin avantajul terenului propriu, programând primele două manșe la o oră care nu convine echipei oaspete, chiar dacă asta va însemna o prezență slabă a publicului, aspect asupra căruia vom reveni după încheierea finalei.
De partea cealaltă, Tomis Constanța nu le mai are în lot pe artizanele titlului de acum un an, Nemțanu și Nikolova, dar are un lot valoros, călit în disputele din Champions League. Există, așadar, toate premisele pentru o finală foarte spectaculoasă, la capătul căreia sperăm ca titlul să revină în Bacău după 7 ani.
În sezonul regulat, cele două formații și-au valorificat avantajul terenului propriu, Știința impunându-se cu 3-1 la Bacău, iar Tomis cu 3-2 la Constanța.

10 comentarii la „Din nou cu titlul pe masă: Știința Bacău – Tomis Constanța (marți și miercuri, ora 14)”

  1. ole ole ola aplaudati campioana….maine nu avem voi e sa stam jos ..ci numai sa cantam …poate ne ajuta si pe noi sala

    1. Anul asta am venit la fiecare meci al Stiinta Municipal Dedeman Bacau , sunt un suporter fanatic al echipei de handbal , dar azi si maine pentru ca se joaca pentru titlul voi fi la meci. Ne vedem acolo.

      Ole ole, ole ola , Aplaudati CAMPIONA !

  2. Pentru cei care, dintr-un motiv sau altul, nu pot fi prezenti la sala, meciul va fi transmis in direct si la TV, pe „Digi Sport 3”, de la ora 14, cat si inregistrat, pe „Digi Sport 2”, de la 19:30.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.