Știința Bacău – CSM Sibiu 3:0 (7, 16, 12), în Cupa României la volei feminin


Cu 8 zile înainte de prima manșă a finalei campionatului, voleibalistele de la Știința Bacău au disputat sfertul de finală din Cupa României cu CSM Sibiu. Conform așteptărilor, elevele lui Florin Grapă s-au impus fără probleme în trei seturi, obținând calificarea în turneul final al competiției, care va avea loc luna viitoare într-o locație ce va fi desemnată în urma unei licitații. Singurul eveniment notabil al partidei de luni dimineață a fost accidentarea Crinei Hosu-Bălțatu în ultimul set, însă la prima vedere nu pare a fi vorba de ceva grav. ”Nu aveam pentru ce să ne temem de acest joc, Sibiul e totuși în vacanță, în timp ce noi ne pregătim pentru finală. A fost un meci normal, fără lucruri deosebite. Pentru a câștiga titlul va trebui să jucăm mult mai serios decât am făcut-o azi, nu că n-am fi jucat serios, dar adversarul a fost cel care a fost. Nu vom licita pentru organizarea turneului final al Cupei României, chiar dacă obiectivul nostru este s-o câștigăm”, a declarat antrenorul Florin Grapă.

Știința Bacău: Polishchuk, Herlea, Lupu, Sobo, Elisei, Hosu-Bălțatu, Manu – libero. Au mai jucat Truță și Breban. Antrenori: Florin Grapă și Melu Manta.

CSM Sibiu: Kapelovies, Calotă, Țițonea, Moga, Trojancevic, G. Dancu, L. Dancu – libero. Au mai jucat Pașca și Popovici. Antrenor: Branko Gajic.

3 comentarii la „Știința Bacău – CSM Sibiu 3:0 (7, 16, 12), în Cupa României la volei feminin”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.