Din nou în finală: CSM București – Știința Bacău 1:3 (-21, 19, -20, -22)


Știința Bacău s-a impus și în manșa a patra a semifinalei cu CSM București și a obținut a doua calificare consecutivă în finala campionatului Diviziei A1 de volei feminin. Față de partida de sâmbătă, bucureștencele au oferit o replică mai puternică, adjudecându-și cel de-al doilea set și revenind în cel de-al patrulea de la 5-8 la 10-9. S-a dovedit a fi doar un foc de paie, voleibalistele băcăuane câștigând cu 3-1 și obținând calificarea în finală fără a mai fi nevoie de o a cincea partidă la Bacău. De-acum, echipa pregătită de Florin Grapă și Melu Manta rămâne în așteptarea numelui adversarei cu care se va bate pentru titlu. După primele două jocuri, în semifinala dintre Tomis Constanța și Dinamo București scorul este 1-1, următoarele două meciuri fiind programate la București pe 3 și 4 aprilie.
”A fost un meci mai tensionat decât cel de ieri, în care ambele echipe au greșit mai mult, dar în cele din urmă tot serviciul și blocajul nostru au făcut diferența. În privința celeilalte semifinale, cred că Tomis se va califica, dar o va face după 5 jocuri. În orice caz, indiferent de echipa pe care o vom întâlni, adversara noastră va avea viață grea în finală, fiindcă noi vom juca altceva decât am făcut-o anul trecut”, ne-a declarat antrenorul băcăuan Florin Grapă.

Finala se va juca tot în sistemul ”3 din 5”, primele două partide urmând să se dispute la Bacău pe 17 și 18 aprilie.

6 comentarii la „Din nou în finală: CSM București – Știința Bacău 1:3 (-21, 19, -20, -22)”

  1. ole ola aplaudati campioana……..bravo fetelor….suntem mandri de voi .aveti toata sustinerea noastra …..noi niciodatanu te vom parasi .o viata intreaga langa tine vom fi ….vom face atmosfera incendiara in finala …..

  2. Sa umplem sala la finala!!Si la sfarsitul celor doua meciuri sa putem striga: Campionii,campionii ole ole oleeeeee!!!! FORTZA STIINTA!!!!

  3. felicitari fetelor care se bat an de an acolo sus. Stiinta are un ciclu de 5 ani in privinta campionatelor castigate. A fost 2002, 2007 si acum urmeaza 2012

  4. Felicitari fetelor si mult succes in finala.sa nu uitam ca si anul trecut am ajuns in finala dupa un parcurs bun si din pacate….sa ne batem pentru fiecare minge si v-om fi din nou Campioana.seriozitate,tenacitate si apoi ….bucurie.Bafta !!! Stiinta,Stiinta,Stiintaaaaa !!!!!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.