LPS Piatra Neamț – CSM Bacău 25-40 (13-17), în Divizia A la handbal masculin


Din motive greu de înțeles, partida dintre LPS Piatra Neamț și CSM Bacău nu s-a jucat în noua sală polivalentă (sau o fi doar ”voleibalentă”?), ci în vechea și friguroasa sală ”Ceahlău”. Lidera seriei Est din eșalonul secund s-a impus lejer, însă asta după o primă repriză care a lăsat de dorit. Oaspeții au intrat foarte greu în joc, astfel că la jumătatea primei reprize pietrenii conduceau meritat cu 8-5. A fost nevoie de un time-out cerut de banca tehnică băcăuană pentru ca echipa să se trezească și să intre la pauză cu un avans de 4 goluri. În repriza secundă, pe fondul căderii fizice a echipei gazdă, handbaliștii CSM-ului și-au pus în valoare jocul în viteză și s-au desprins decisiv grație și evoluției foarte bune a lui Valeriu Erhan. Ca de obicei, portarii băcăuani au avut evoluții foarte bune, din tabăra CSM-ului remarcându-se și Șipulin, Zvanciuc, Bahan și Cotinghiu. La polul opus s-au aflat Zacaciurin și Folescu, cei doi părând să joace în alt film decât colegii lor.

LPS Piatra Neamț: Popa – Acatrinei 7, Grigorie 5, Bărbulescu 5, Cobuz 3, Moșteanu 2, Buștihan 2, Drugă 1, Hîrțan. Antrenori: Răzvan și Adriana Caba.

CSM Bacău: Grigoraș, Erhan – Șipulin 7, Zvanciuc 6, Bahan 5, Cotinghiu 5, Tărîță 4, M. Bujor 4, Rață 3, Carali 3, Bulov 2 (aniversatul zilei, La Mulți Ani !), Anghelov 1, Zacaciurin, Folescu, Macovchin. Antrenori: Nicolai Gomeniuc și Sebastian Hagiu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.