Știința Bacău – CSM București, în semifinalele Diviziei A1


Așa cum anticipa antrenorul băcăuan Florin Grapă după meciul cu CSM Lugoj de vineri, Știința Bacău va întâlni în semifinalele campionatului formația CSM București. Bucureștencele au câștigat sâmbătă după-amiază cu 3-1 cel de-al doilea meci din faza I a play-off-ului, în deplasare la CSU Medicina Târgu Mureș, după o evoluție interesantă a scorului. Astfel, mureșencele au câștigat primul set la 20, după care oaspetele au luat următoarele două seturi la 8 și la 9, câștigându-l și pe cel de-al patrulea la 14.
În faza semifinalelor, se joacă după sistemul 3 din 5 partide câștigate. Primele două meciuri dintre Știința și CSM București vor avea loc la Bacău pe 25 și 26 martie, jocurile al treilea și al patrulea (dacă va fi cazul) fiind programate pe 31 martie și 1 aprilie în capitală. În situația în care va fi necesară disputarea unui meci decisiv, acesta va avea loc pe terenul Științei, pe 5 aprilie.

Un comentariu la „Știința Bacău – CSM București, în semifinalele Diviziei A1”

  1. Mult succe Stiinta si sper ca anul asta sa fiti campioane!Mult succes si felicitari si domnului Florin Grapa care e de atatia ani la cârma echipei Stiinta Bacau!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.